AcasăNewsFemeia anilor 80 , imaginea Escada

Femeia anilor 80 , imaginea Escada

Colectia este semnata de designerul irlandez Niall Sloan

Celebra casa de moda germana a organizat prima sa defilare la New York, cu ocazia implinirii a 40 de ani de la infiintare, afisand ambitii noi si prezentand o colectie care reinterpreteaza stilul vestimentar al anilor 1980, deceniu infloritor pentru Escada.

Colectia este semnata de designerul irlandez Niall Sloan

Escada a fost de mult timp o ”frumoasa adormita”, un brand puternic dar afectat de un management defectuos, ceea ce i-a adus falimentul in 2009. Rascumparat de nora magnatului otelului Lakshmi Mittal, Megha Mittal, brandul al carui nume este inspirat de denumirea unui cal de curse, se intoarce la vremuri mai bune. Dupa ce a venit la Escada, in august 2017, designerul irlandez Niall Sloan a incercat sa reuneasca spiritul cofondatorului Margaretha Ley si epoca actuala.

Culori stralucitoare bluzoane confortabile asortate cu pantofi sport

„M-am gandit la ceea ce ar fi facut ea daca ar fi trait in prezent”, a declarat creatorul dupa prezentarea colectiei, referindu-se la Ley. Pentru cea de-a doua sa colectie de cand este la Escada,  Sloan a reinterpretat esenta anilor 80, deceniul care inflorit Escada, ale carei produse au imbracat cele mai faimoase femei din epoca,  de la Kim Basinger la printesa Diana. Designerul a ales materiale nobile, in special multe varietati de matase, pentru a ilustra anii in care femeile s-au afirmat in ceea ce priveste imbracamintea, mai ales in viata profesionala. culori stralucitoare, bluzoane confortabile asortate cu pantofi sport de tenis au fost cateva dintre alegerile designerului pentru aceasta colectie.

author avatar
Bogdan Borcea
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger