Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Femeia anilor 80 , imaginea Escada

Femeia anilor 80 , imaginea Escada

Autor:

Celebra casa de moda germana a organizat prima sa defilare la New York, cu ocazia implinirii a 40 de ani de la infiintare, afisand ambitii noi si prezentand o colectie care reinterpreteaza stilul vestimentar al anilor 1980, deceniu infloritor pentru Escada.

 

escada Femeia anilor 80 , imaginea Escada

Colectia este semnata de designerul irlandez Niall Sloan

Escada a fost de mult timp o ”frumoasa adormita”, un brand puternic dar afectat de un management defectuos, ceea ce i-a adus falimentul in 2009. Rascumparat de nora magnatului otelului Lakshmi Mittal, Megha Mittal, brandul al carui nume este inspirat de denumirea unui cal de curse, se intoarce la vremuri mai bune. Dupa ce a venit la Escada, in august 2017, designerul irlandez Niall Sloan a incercat sa reuneasca spiritul cofondatorului Margaretha Ley si epoca actuala.

escada 4 Femeia anilor 80 , imaginea Escada

Culori stralucitoare, bluzoane confortabile asortate cu pantofi sport

“M-am gandit la ceea ce ar fi facut ea daca ar fi trait in prezent”, a declarat creatorul dupa prezentarea colectiei, referindu-se la Ley. Pentru cea de-a doua sa colectie de cand este la Escada,  Sloan a reinterpretat esenta anilor 80, deceniul care inflorit Escada, ale carei produse au imbracat cele mai faimoase femei din epoca,  de la Kim Basinger la printesa Diana. escada 1 Femeia anilor 80 , imaginea Escada escada 3 Femeia anilor 80 , imaginea EscadaDesignerul a ales materiale nobile, in special multe varietati de matase, pentru a ilustra anii in care femeile s-au afirmat in ceea ce priveste imbracamintea, mai ales in viata profesionala. culori stralucitoare, bluzoane confortabile asortate cu pantofi sport de tenis au fost cateva dintre alegerile designerului pentru aceasta colectie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!