Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Felix Banila, propus pentru a prelua sefia DIICOT-ului

Felix Banila, propus pentru a prelua sefia DIICOT-ului

Autor:

Se propune schimbarea sefului DIICOT. Cel putin asta rezulta din alegerea facuta, luni, la varful Ministerului Justitiei, odata ce Daniel Horodniceanu, actualul procuror-sef, participant la randul sau la procedura de selectie care i-ar fi permis sa stea inca 3 ani in fruntea Directiei, nu a fost nominalizat pentru inca un mandat.

 

proc Felix Banila, propus pentru a prelua sefia DIICOT uluiLa 17.30 fix, cum anuntase Tudorel Toader cu putine minute inainte de acest reper orar, pe pagina electronica a Ministerului Justitiei s-a anuntat faptul ca propunerea ministrului Justitiei pentru prima functie in cazul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism este Oliver-Felix Banila, actualmente procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau.

“In urma desfasurarii procedurii de selectie a procurorilor, in vederea efectuarii propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, care a avut loc in  data de 11 mai 2018, la sediul Ministerului Justitiei, va aducem la cunostinta faptul ca, ministrul justitiei, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a domnului Oliver-Felix BANILA, in vederea obtinerii avizului consultativ. Ulterior, propunerea va fi inaintata Presedintelui Romaniei, domnul Klaus IOHANNIS”, suna anuntul postat pe site-ul MJ.

Pana sa se faca anuntul oficial, ministrul spunea ca hotararea a fost luata in urma deliberarilor -cu secretarii de stat, a studierii dosarului fiecarui candidat, dar si a interviului sustinut de fiecare dintre cei doi aspiranti la postura de procuror sef al DIICOT-ului – Daniel Horodniceanu si Felix Banila, in cursul zilei de vineri, in prezenta lui Tudorel Toader.

sursa foto: zdbc.ro


1 Comentariu la Felix Banila, propus pentru a prelua sefia DIICOT-ului

  1. SOCRATE

    SPERAM SA FIE DOAR O PROPUNERE TICALOSITA………SI FARA REUSITA……


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!