Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Federatia sindicatelor “Spiru Haret”: Angajatii din invatamant nu isi primesc salariile inainte de Pasti

Federatia sindicatelor “Spiru Haret”: Angajatii din invatamant nu isi primesc salariile inainte de Pasti

Autor:

S-a aflat deja ca nu toti bugetarii isi vor primi salariile inainte de Sarbatori. Vestile deloc bune ii afecteaza si pe profesori si restul angajatilor din sistemul educational. Sperantele acestora ca isi vor primi lefurile inainte de Sarbatorile Pascale par sa se naruie definitiv.

 

sala de clasa 350x262 Federatia sindicatelor Spiru Haret: Angajatii din invatamant nu isi primesc salariile inainte de PastiUn anunt in acest sens a fost facut miercuri, dinspre Federatia Sindicatelor din Educatie „Spiru Haret“, despre care opinia publica afla ca “solicita Guvernului sa precizeze clar categoriile de bugetari care vor primi salariile inainte de Sarbatorile Pascale, deoarece angajatii din invatamant nu vor beneficia de aceasta facilitate”.

Mai mult, presedintele acestei Federatii, Marius Nistor, are un mesaj si pentru conducerea Ministerului Educatiei. “S-a indus ideea in spatiul public ca toti bugetarii isi vor primi salariile in aceasta saptamana, lucru total neadevarat. Salariatii din invatamant isi vor primi banii in cont dupa sarbatori. In plus, Federatia Sindicatelor din Educatie „SPIRU HARET“ solicita Ministerului Educatiei Nationale sa ia toate masurile necesare pentru corectarea programului de salarizare EDUSAL, astfel incat toti angajatii din invatamant sa-si primeasca salariile saptamana viitoare”, a declarat Nistor.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!