AcasăNewsFBI nu a gasit nici o legatura intre Trump si Kremlin

FBI nu a gasit nici o legatura intre Trump si Kremlin

Trump vrea să îl contacteze pe ambasadorul Klemm ca să îi facă trampa cu Elena Udrea

O ancheta in acest sens a fost declansata dupa ce candidatul republican a fost acuzat ca intretine relatii stranse cu autoritatile din Moscova. Trump si-a exprimat deseori admiratia pentru Vladimir Putin.

Trump n-are legaturi cu Putin iar cea anchetata de Biroul Federal de Investigatii ramane tot Hillary

Principalul acuzator al lui Trump, Hillary Clinton, a insistat in repetate randuri cu privire la prezenta de ”dovezi irefutabile” ale legaturilor acestuia cu guvernarea rusa, cerandu-i sa le rezvaluie. Pe parcursul ultimelor luni, Biroul Federal de Investigatii a procedat la o ancheta pe mai multe directii incercand sa detecteze legaturi ale lui Trump cu medii de afaceri rusesti, sau ale consilierilor acestuia. Pana la ora actuala, ancheta nu a dat nici un rezultat. Mai mult, anchetatorii merg pe ideea ca atacurile informatice impotriva Partidului Republican au urmarit subminarea procesului electoral din SUA si nu promovarea candidatului republican. Iar cea aflata sub ancheta FBI (afacerea e-mailurilor) este inca doamna Clinton. Mai mult, CNN a anuntat luni ca a incetat colaborarea cu Donna Brazile, presedintele Comitetului national democrat si comentator politic, dupa ce WikiLeaks a publicat e-mailuri din care ar rezulta ca aceasta i-a comunicat dinainte echipei lui Hillary o serie de intrebari care au fost puse in cadrul unei dezbateri televizate.

Obama lasa cadou 11 milioane de abonati Twitter

Chiar daca nu cunoaste inca numele celui de-al 45-lea presedinte al SUA, incepand cu 20 ianuarie 2017, contul Twitter @POTUS (President of the United States), lansat mai bine de un an, va fi pus la dispozitia acestuia. Contul isi va pastra cei peste 11 milioane de abonati dar fluxul de mesaje (timeline) va fi adus la zero. Un nou cont, @POTUS44, va contine toate tweet-urile trimise de Obama, care vor fi arhivate. Acelasi lucru pentru contul Primei Doamne (@FLOTUS)

author avatar
Tudor Borcea
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger