AcasăNewsFati joaca pentru Adamescu. Cine e in spatele lui Buscu?

Fati joaca pentru Adamescu. Cine e in spatele lui Buscu?

Dan Adamescu, proprietarul Romaniei libere, liciteaza pentru Academia Catavencu

Doi ziaristi s-au inscris pentru licitatia de joi, origanizata de lichidatorul societatii Catavencu S.A. cand va fi vanduta si marca „Academia Catavencu”. Unul este Doru Buscu, actualul director editorial al Academiei Catavencu. Sabina Fati, ziarista la Romania libera, este a doua.

Dan Adamescu, proprietarul Romaniei libere, liciteaza pentru Academia Catavencu

Dat fiind ca garantia de participare la licitatie este de 45.000 de euro, iar caietul de sarcini mai costa si el 2.000 de lei, ca licitatia incepe de la 140.000 de euro si ca dupa achizitionarea marcii este nevoie de o investitie de cateva milioane de euro, e greu de crezut ca cei doi ziaristi, oricat de buna situatie materialaar avea, participa in nume propriu. Drept care ne intrebam marti cine sa afla in spatele lor.

Iata ca dupa numai o zi au inceput sa rasufle informatii. Site-ul Reporter Virtual a aflat ca in spatele Sabinei Fati s-ar afla miliardarul Dan Adamescu, proprietarul Romaniei libere.

Mai ramane de vazut ce miliardar sau grup financiar reprezinta Doru Buscu.

Interesant de constatat, mai ales in apropierea ciclului electoral, ca Doru Buscu si Sabina Fati sustin fiecare cate una dintre marile tabere politice care urmeaza sa se ciocneasca in 2012. Doru Buscu, apropiat prin fostul (si viitorul?) patron Sorin Ovidiu Vintu,  de tabara opozitiei USL-PSD, Sabina Fati (impreuna cu Romania libera si proprietarul sau) apropiata de tabara puterii.

In perspectiva apropiatelor alegeri, revista „Academia Catavencu” poate constitui o armata de temut in batalia politica. Ramane de vazut cati dintre actualii „academicieni” vor mai ramane in redactie, in eventualitatea unei schimbari de macaz politic.

 

author avatar
Adrian Patrusca
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger