Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fara trotinete electrice pe trotuarele din Franta

Fara trotinete electrice pe trotuarele din Franta

Autor:

Autoritatile din Paris au interzis deja circulatia cu trotinete electrice pe trotuare, iar masura urmeaza sa se aplice pe intregul teritoriul Frantei, sanctiunile pentru neconformare fiind amenzi de 135 de euro.

 

trotinete Fara trotinete electrice pe trotuarele din FrantaMinisterul Transporturilor a adoptat noi reglementari referitoare la circulatia “cu vehicule motorizate”, sub incidenta legii intrand inclusiv trotinetele electrice sau mijloacele de transport monociclu. Noile reglementari vor intra in vigoare pe intregul teritoriu al Frantei incepand din septembrie, a declarat Elisabeth Borne,  ministrul Transporturilor.

Astfel, potrivit noilor reglementari, persoanele care circula cu trotinete electrice pe trotuare vor fi sanctionate cu amenzi de pana la 135 de euro.  Reglementarile figureaza intr-un proiect de decret elaborat de Ministerul Transporturilor in colaborare cu Ministerul de Interne. Decretul urmeaza sa fie aprobat de Consiliul de Stat din Franta. Printre noile dispozitii se numara interdictia de a circula pe trotuar cu un vehicul care poate depasi viteza de 25 km/h. Vehiculele electrice de genul trotinetelor vor putea atinge cel mult 50 km/h si vor rula doar pe piste speciale. Circulatia trotinetelor pe trotuare va fi interzisa, la fel si pe sosele.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!