AcasăNewsAlerta! Englezoaicele vor fi violate in serie!

Alerta! Englezoaicele vor fi violate in serie!

Liderul Partidului pentru Independenta Regatului Unit (UKIP), Nigel Farage, le-a avertizat pe femeile britanice la ce se pot astepta daca-l asculta pe David Cameron la referendumul din 23 iunie.

Mai precis, Nigel Farage a avertizat partea femeiasca din Regat ca se expune la ”atacuri sexuale in masa” din partea imigrantilor daca vor alege ca Marea Britanie sa ramana in sanul UE. Farage a declarat ca ”diferentele culturale” care-i opun pe refugiati britanicilor le expun pe femei la aceleasi riscuri la care au fost expuse femeile din Koln, in timpul Anului Nou, cand s-au inregistrat sute de reclamatii cu privire la agresiuni sexuale comise de imigranti. Liderul UKIP a mai spus ca ”infractiunile legate de imigranti” au crescut si ca ”41% din crimele de anul trecut au fost comise de persoane care nu au avut pasaport britanic”, noteaza RT.

Nigel Farage

Europol a avertizat ca 5.000 de extremisti ar putea reveni in Europa, dupa ce au fost formati in tabere jihadiste, insa niciunul din teroristii implicati in recentele atentate care au zguduit Europa nu au  fost identificati drept refugiati sirieni. Farage a criticat si esecul controlului migrator in Europa, subliniind ca primele victime ale afluxului de emigranti din Africa de Nord catre UE vor fi tot femeile.

author avatar
Tudor Borcea
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger