AcasăNewsFane, roakarul din Cotroceni, si Vali de la Teleorman

Fane, roakarul din Cotroceni, si Vali de la Teleorman

Lume, lume, a intrat #rezistul si-n aia din Cotroceni, e groasa rau! Si eu care credeam ca pe acolo haladuiesc oameni ce au ca unica preocupare cheltuirea banilor in vacante extravagante. De unde, cica sunt unii de nu pun geana pe geana de grija tarii, li se intoarce stomacul pe dos de la atata „ciuma rosie”, ba ii ia si cu lesin cand vad unde a ajuns Romania pesedista, zau! Exact ca pe baiatu’ lu Caramitru. Caramitru, dirigu lu Banica si al Oanei Sarbu, in „Liceenii”!? Hai, ma, ce naiba, ala cu tragerile la Biblioteca, in decembrie 89?! Ufff, in fine…

Cica lu’ fi-su’, Stefan, i-au iesit ochii din cap ca la melc cand s-a-mpiedicat pe strada sa de Valentin al lu’ Dragnea. Era pe-nserat, cam cand se-ntorc artistii acasa, ca nu v-am spus, da’ Stefan nu-i doar „fiul marelui actor” Caramitru, el este si cantaret. Nu, ma, nu e lautar, dar are chitara si tare ii mai plac coardele, le plezneste obraznic intr-o trupa. Da, frate, e rocker! Roakar de Cotroceni, ‘te-n gura, viata, pe unde au mai ajuns si astia! Candva, roakarii posteau in patru o bere la 2 litri si, ca sa aiba si tigari, buzunareau fraierii din liceu de-si ziceau depesisti. Ma rog, chestiune de marketing, acum sunt alte vremuri, migreaza ele masele de oameni, daramite doi craci impaduriti ascunsi intr-o pereche de blugi taiati! Asa, sa ma intorc.

Fane, roakarul de Cotroceni, s-a luat de Vali de la Teleorman. Pai, unde s-a mai pomenit sa treci pe langa baiatu’ lu’ Liviu Dragnea si sa nu-i dai o muie rezistenta, da d-aia adevarata, din suflet, sa simta omu’ cat e tac’su de iubit?! Asta a facut si Stefanuta, baiat educat, ce din „hotilor, ticalosilor, coruptilor, nu va e rusine, ma, sa furati de la copiii saraci, talharilor?” nu l-a scos pe Dragnea cel mic. In fine, asta-i varianta neoficiala, prezentata pe surse, pe care Fanica o confirma, dar numai partial. Adica, da, el si Vali s-au certat, dar fara jigniri, a fost un fel de „el m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta”, insa nu s-au insultat!

Un comunicat de presa scris pe genunche (probabil in pauza dintre doua spectacole), face lumina in jurul povestii. „Intr-adevar, in urma cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor in trafic pe strada unde locuiesc (masina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada in care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea si sotia acestuia, condusi de un sofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezenta noastra si intentia de a avansa, moment dupa care pasagerii au coborat din masina. In acel timp a avut loc o altercatie verbala cu doamna Dragnea, moment in care dl. Dragnea a plecat in graba si a intrat in curtea imobilului. Sotia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsita de eleganta, iar noi am reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea generala fata de cetateni”.

Este imbucurator sa vezi cum ia anticoruptia in gura unu’ de sparge seminte pe terasa vilei sale si ragaie cadentat in timp ce face pogo. Romania, #rezista, te salveaza Fane, roakarul din Cotroceni!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.185 afisari

1 COMENTARIU

  1. CARAMITRU ALA MICU S-A SUPARAT PE VD JUNU CA ALA ARE mamica2 mai tinerica decat el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger