AcasăNewsFamilia Regala: Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat

Familia Regala: Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat

Cele mai recente informatii despre starea de sanatate a Regelui Mihai, venite in aceasta prima zi a spatamanii din directia Palatului Elisabeta, nu sunt deloc linistitoare.

Acesta este si motivul pentru care fiica Regelui, Principesa Mostenitoare Margareta, dar si sotul, Principele Radu, s-au indreptat inca de duminica seara la resedinta privata a fostului suveran, din Elvetia. „Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei”, se transmite intr-un mesaj al Familiei Regale, din care aflam si ca in intervalul urmator urmeaza sa se discute cu doctorii care il ingrijesc pe fostul suveran. Atat in privinta tratamentului pe care il urmeaza Regele, cat „si pentru a primi sfatul lor in circumstantele actuale”.

Va amintim ca Regele Mihai – care in urma cu aproximativ doua saptamani a implinit varsta de 96 de ani – se afla de peste un an in Elvetia, dar si ca la momentul in care s-a anuntat ca se retrage din viata publica, s-a transmis si faptul ca suferea de „leucemie cronica” si ” carcinomepidermoid metastazant”.

sursa foto: facebook.com/FamiliaRegala

author avatar
Cristina Stefan
163 afisari

3 COMENTARII

  1. Care Majestate, băi, nene, sîntem tîmpiți?! Îi dorim sănătate dar Mihai Viteză (Arghezi) a trădat, a ABDICAT, a tulit-o plin de averi, a primit pensie viageră 10 000 de dolărei, etc. Terminați cu prostiile, sînteți ziar serios sau ce?

  2. Precum zici Academicus. Care rege, ce Casa regala, ce mostenitoare la tron, bla. bla, bla. ?Se pare ca unii ziaristi au luat-o razna. Terminati pentru totdeaauna cu „regele Romaniei”, si cu „Casa Regala a Romaniie”. Dinastia dlui Mihai de Hohhenzolern este de trista amintire pentru Romania.

  3. Corect, C. Baltazar. Sclifoseala și snobismul sînt boală grea (și) în ” media ”. Ne-am săturat de impostori și lipitori, ale căror binefaceri pentru România sînt egale cu zero barat. Ba, mai mult, se căpătuiesc cu domenii și palate – construite de proștii de români – dar și returnate sau donate ulterior de Coroană aceluiași popor – și iar însușite de aceiași frecători de țipar. Căci ce altceva fac ei, în afară de tăiat frunză la cîini?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger