AcasăNewsFamilia o cauta cu disperare. Cristina Iulia Ionescu, eleva la Colegiul Sfantul...

Familia o cauta cu disperare. Cristina Iulia Ionescu, eleva la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, a disparut fara urma!

Parintii o cauta de zeci de ore, iar politia a apelat la ajutorul populatiei pentru a o gasi cat mai repede. Iulia, o adolescenta in varsta de 15 ani, eleva in clasa a noua la Colegiul Sfantul Sava din Capitala, nu e de gasit de doua zile.

Eleva de la Sfantul Sava ar fi fost vazuta ultima ora miercuri, in zona statiei de metrou Eroilor, din Bucuresti. Se indrepta catre scoala, insa nu a mai ajuns nici la liceu, nici acasa. Parintii nu mai stiu nimic despre ea, asa ca au apelat la ajutorul oamenilor legii, in incercarea de a o gasi pe Cristina Iulia Ionescu. La randul lor, oamenii legii spera ca populatia sa ofere indicii care sa ii ajute la identificarea cat mai rapida a Iuliei Ionescu. Fata are 1, 67 metri inaltime, 50 de kilograme, par saten, lung, ochi verzi si fata ovala, potrivit informatiilor oferite de politia Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

La data disparitiei, fata purta pantaloni negri, camasa alba, un pulovar mov si o haina neagra.Daca ati vazut-o pe Iulia Cristina, sau puteti oferi informatii despre acest caz al elevei disparute, sunteti rugati sa sunati cat mai repede la Politie – la numarul unic 112.

1.056 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger