Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Familia lui Ionut Anghel executa silit ADP Sector 2 pentru 800.000 euro

Familia lui Ionut Anghel executa silit ADP Sector 2 pentru 800.000 euro

Autor:

Administratia Domeniului Public Sector 2 a pierdut procesul prin care contesta executarea in privinta daunelor pe care trebuie sa le plateasca familiei lui Ionut Anghel, baiatul de 4 ani ucis de maidanezi in apropierea Parcului Tei, in septembrie 2012.

 

ionut angheljpg Familia lui Ionut Anghel executa silit ADP Sector 2 pentru 800.000 euroAcum, familia lui Ionut se pregateste sa execute silit.  Administratia Domeniului Public Sector 2 contestase aceasta masura, dar  Judecatoria Sectorului 3 a decis ca executarea silita poate continua, in conditiile in care institutia respectiva a fost gasita vinovata in cazul mortii baiatului si trebuie sa plateasca familiei acestuia suma de 800.000 euro. Decizia poate fi atacata in termen de 10 zile de la comunicare. Andreea si Valentin Anghel, parintii lui Ionut, dar si Andrei, fratele mai mare al baiatului, trebuie sa primeasca in total 2,4 milioane euro cu titlu de despagubiri. Suma respectiva a fost impartita in 3: Constantin Ciorascu (proprietarul terenului), Tei Rezidential (firma lui Ciorascu) si ADP Sector 2 au de platit fiecare cate o treime. Primele doua parti implicate si-au achitat datoriile, in vreme ce institutia de stat a contestat executarea silita.


1 Comentariu la Familia lui Ionut Anghel executa silit ADP Sector 2 pentru 800.000 euro

  1. alina

    Ai nevoie de bani rapid? Alatura-te si tu acum, iubitorule de carti, acestui program cu o crestere uluitoare la ora actuala! Iti oferim toate conditiile pentru a castiga repede bani: instruire completa si gratuita, echipa care sa te sprijine non-stop, logistica online de cea mai buna calitate. Trebuie doar sa te hotarasti cat mai repede! Cauta-ne urgent la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!