AcasăNewsFamilia Iohannis, revelion alaturi de consulul onorific al Austriei

Familia Iohannis, revelion alaturi de consulul onorific al Austriei

sursa foto: psnews.ro

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si sotia acestuia, Carmen Iohannis, vor petrece revelionul la Cisnadioara, localitate aflata la circa 10 kilometri de municipiul Sibiu, cel in care s-a nascut presedintele Romaniei.

sursa foto: psnews.ro

Membrii familiei Iohannis vor fi oaspetii lui Andreas Huber, consulul onorific al Austriei. De altfel, libertatea.ro anunta ca familia lui Iohannis va petrece revelionul la casa de vacanta a lui Andreas Huber.

Nu este prima data cand membrii familiei Iohannis vor face revelionul la Cisnadioara, acesta fiind al saselea an la rand cand Carmen si Klaus Iohannis sunt oaspetii lui Andreas Huber.

Sursa amintita precizeaza ca domeniul detinut de Andreas Huber se afla imediat langa o biserica fortificata saseasca din satul locuit in majoritate de etnici germani.

In alta ordine de idei, Klaus Iohannis a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca, pe 30 decembrie, romanii ar trebui sa-i aduca un omagiu Regelui Mihai care, pe 30 decembrie 1947, a abdicat in fata rusilor si a aliatilor acestora, sub amenintarea armelor. Presedintele Romaniei considera ca Regele Mihai „ramane un model de demnitate si de daruire”.

author avatar
Cristi Ionita
969 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger