AcasăNewsFamilia Bodnariu, reintregita

Familia Bodnariu, reintregita

Desi totul indica existenta unor relatii normale in familia Bodnariu, autoritatile norvegiene au invocat o ingrijire neadecvata si au luat in grija asistentei sociale pe cei cinci copii ai cuplului roman

Final fericit al unui episod sensibil pentru o familie de romani cu cinci copii, stabiliti in Norvegia. Autoritatile din aceasta tara le-au permis celor doi soti sa-si ia acasa micutii.

Cazul care a mobilizat un numar impresionant de compatrioti, care au iesit in strada, atat in tara, cat si dincolo de granitele tricolore, cerand ca micutii sotilor Bodnariu sa fie redati parintilor, in conditiile in care statul norvegian- prin serviciul social – ii preluase in urma cu aproape sapte luni, fiind invocat un comportament inadecvat la adresa minorilor, are, asadar, un final plin de zambete si de speranta.

Vineri, un anunt in acest sens s-a facut prin intermediul unui comunicat oficial, postat pe un blog pe care s-au facut publice, periodic, informatii despre aceasta familie, din acre aflam ca „Municipalitatea Naustdal s-a inteles cu parintii sa aduca toti cei cinci copii acasa! (…) Deoarece urmeaza o perioada de reintegrare si reacomodare a copiilor in casa parinteasca, este foarte important in zilele care urmeaza sa respectam nevoia de liniste si intimitate netulburata a familiei Bodnariu!”, se noteaza in mesajul respectiv.

 

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger