AcasăNewsFamilia Basescu ataca Romania la CEDO

Familia Basescu ataca Romania la CEDO

Astrele par sa le fi devenit ostile fratilor Basescu

Refuzat din nou de instanta cu eliberarea conditionata, Mircea Basescu reclama la CEDO conditiile grele in care traieste dupa gratii.

Astrele par sa le fi devenit ostile fratilor Basescu

Anuntul a fost facut de avocatul fratelui fostului presedinte, Nelu Tasca, acesta precizand si ca este vorba despre a doua reclamatie facuta la CEDO de catre Mircea Basescu: ”Vom formula o a doua plangere la CEDO, vom formula si o sesizare catre CSM, sa vedem in ce masura judecatorul a respectat toate dispozitiile legale (atunci cand a respins eliberarea conditionata – n.r.). Am aratat situatia domnului Mircea Basescu, care are problemele de sanatate si caruia nu i se acorda ingrijirile medicale in penitenciar si este nevoit sa-si cumpere singur medicamentele pentru inima in conditiile in care penitenciarul nu ii poate pune la dispozitie medicamentele prescrise de medic”. Nu numai Mircea Basescu are insa probleme, ci si celebrul sau frate. Si asta pentru ca fostul presedinte a ajuns din nou in fata instantei dupa ce un anume Catalin Nastase l-a acuzat, in 2015, de abuz in serviciu comis, in calitate de primar, in cazul retrocedarii unui teren situat in Damaroaia – teren care a facut obiectul dosarului ”Flora”. Acum, Inalta Curte trebuie sa decida daca se redeschide sau nu acest dosar. ”Este vorba de o reclamatie din 2015 pentru o restituire din 2003. N-am pierdut inca niciun proces pe restituire, asa ca nu o sa-l pierd nici pe asta”, a declarat, ieri, Traian Basescu, in sala de judecata.

author avatar
Simona Badulescu
236 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sigur că DA! Cum Dumnezeu nu doarme, te lovește EXACT în ceea ce ai făcut altora sau ți-a stat în putere să faci și n-ai făcut-o!
    E greu în detenție? Pun pariu că șade singur în celulă, deci mult mai lejer și mănâncă numai de-acasă, nu de-acolo!
    De ce e greu? A fost abuzat de vreunul de pe-acolo?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger