AcasăNewsFalsul medic, prins intr-un tren la vama Curtici

Falsul medic, prins intr-un tren la vama Curtici

Miercuri s-a aflat ca tanarul italian acuzat ca ar fi pretins ca e medic – chirurg- si ar fi profesat in Romania avand doar 8 clase a fost gasit intr-un tren care plecase din Capitala.

Politia de Frontiera a anuntat acest lucru, fara, insa, sa confirme identitatea persoanei – despre care s-a aflat pe surse ca este Matteo Politi.

Iata comunicatul:

„Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judetul Arad, au depistat un cetatean italian cautat de autoritatile romane intr-un dosar de inselaciune.

In data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a iesi din tara, calatorind ca pasager intr-un tren Inter Regio, pe relatia Bucuresti – Budapesta, numitul M. P., in varsta de 38 de ani, care la controlul de frontiera s-a legitimat cu un pasaport italian.

In momentul efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei era emisa o alerta, avand ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de catre autoritatile romane, persoana in cauza fiind cercetata intr-un dosar de inselaciune.

Cetateanul italian urmeaza a fi predat in cursul zilei unei echipe operative din cadrul Politiei Romane, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.”

author avatar
Andrei Coman
226 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa nu credeti ca e singurul. Piata diplomelor false e in floare. Printre noi gasim doctori falsi, asistente habarniste cu diplome false, dentisti falsi, avocati si juristi cu diploma in drept platita, profesori si tehnicieni inchipuiti, jurnalisti fara carte. Trebuie legiferata institutia acreditarii. Acolo intri online iar numele si seria diplomei tehnice bac universitare doctorat licenta tre sa apara in baza de date. Atunci orice director stie ce angajat poarta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger