Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Falsul medic, prins intr-un tren la vama Curtici

Falsul medic, prins intr-un tren la vama Curtici

Autor:

Miercuri s-a aflat ca tanarul italian acuzat ca ar fi pretins ca e medic – chirurg- si ar fi profesat in Romania avand doar 8 clase a fost gasit intr-un tren care plecase din Capitala.

 

154944158956 tren2 S4 350x210 Falsul medic, prins intr un tren la vama CurticiPolitia de Frontiera a anuntat acest lucru, fara, insa, sa confirme identitatea persoanei – despre care s-a aflat pe surse ca este Matteo Politi.

Iata comunicatul:

“Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judetul Arad, au depistat un cetatean italian cautat de autoritatile romane intr-un dosar de inselaciune.

In data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a iesi din tara, calatorind ca pasager intr-un tren Inter Regio, pe relatia Bucuresti – Budapesta, numitul M. P., in varsta de 38 de ani, care la controlul de frontiera s-a legitimat cu un pasaport italian.

In momentul efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei era emisa o alerta, avand ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de catre autoritatile romane, persoana in cauza fiind cercetata intr-un dosar de inselaciune.

Cetateanul italian urmeaza a fi predat in cursul zilei unei echipe operative din cadrul Politiei Romane, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.”


2 comentarii to Falsul medic, prins intr-un tren la vama Curtici

  1. Mucea

    Sa nu credeti ca e singurul. Piata diplomelor false e in floare. Printre noi gasim doctori falsi, asistente habarniste cu diplome false, dentisti falsi, avocati si juristi cu diploma in drept platita, profesori si tehnicieni inchipuiti, jurnalisti fara carte. Trebuie legiferata institutia acreditarii. Acolo intri online iar numele si seria diplomei tehnice bac universitare doctorat licenta tre sa apara in baza de date. Atunci orice director stie ce angajat poarta.

  2. Mucea

    Fiece institutie de educatie tre sa inscrie laureatii in.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!