AcasăNewsFalimentul RADET, pe pauza

Falimentul RADET, pe pauza

La nici o saptamana de cand Tribunalul Bucuresti decidea intrarea in faliment a RADET-ului, Curtea de Apel a dispus suspendarea executarii acestei hotarari a instantei.

Concret, din cate a anuntat Primaria Capitalei, a fost admisa cererea de suspendare provizorie a executarii sentintei de deschidere a falimentului Regiei care furnizeaza apa calda si caldura la nivelul Bucurestiului. Decizia a fost luata la Curtea de Apel Bucuresti. Si presupune ca „incepand de astazi, intregii activitati a RADET nu i se mai aplica niciunul dintre efectele falimentului, regia autonoma revenind la perioada de observatie, respectiv cea de dinaintea pronuntarii falimentului”.

Mai mult, Primaria condusa de Gabriela Firea transmite ca „in urmatoarea perioada intreaga activitate a RADET va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica” si ca nici bucurestenii si nici salariatii Regiei nu vor fi afectati de aceasta situatie, in sensul in care locuitorii Capitalei vor primi agent termic, iar angajatii nu risca disponibilizari dupa aceasta schimbare.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger