Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Facebook o da pe dating

Facebook o da pe dating

Autor:

Gigantul social-media a anuntat, la conferinta anuala F8,  ca va lansa un serviciu de matrimoniale insistand asupra eforturilor facute pentru protejarea datelor utilizatorilor dupa scandalul Cambridge Analytica.

 

facebook Facebook o da pe dating

Mark Zuckerberg se jură că profilele amoroase nu vor fi folosite de publicitari

Acest nou serviciu va veni in intampinarea persoanelor care cauta ”relatii durabile”, nu doar aventuri, a precizat patronul Facebook, Mark Zuckerberg la conferinta dedicata dezvoltatorilor, in San Jose (California). O noutate care provoaca deja panica in randul site-urilor si aplicatiilor de dating existente. ”Sunt 200 de milioane de persoane pe Facebook care se declara celibatare. Clar, trebuie facut ceva”, a lansat Zuckerberg, garantand ca profilul amoros al utilizatorilor nu va fi tinta publicitarilor. Noua functie va permite utilizatorilor sa-si creeze un nou profil, in paralel cu contul principal. Cele doua vor fi izolate astfel ca prietenii de pe Facebook nu vor putea vedea profilul de dating care va avea propria functie de chat, fara legatura cu Facebook Messenger. Data oficiala a lansarii noii functii matrimoniale nu a fost anuntata dar ea va reprezenta (tinand cont de cele doua miliarde de utilizatori Facebook) o concurenta directa pentru companii ce detin aplicatii de dating, cum ar fi Match Group, care detine Tinder sau OkCupid.

jankoumwhatsapp Facebook o da pe dating

Jan Koum

Zuckerberg a mai anuntat ca Facebook construieste functia de control numita „clear history”, care va permite utilizatorilor sa stearga istoricul de navigare.



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!