AcasăNewsFac bani din inchisoare, profitand de naivitatea romanilor

Fac bani din inchisoare, profitand de naivitatea romanilor

Trei tineri din Galati, doi baieti si o fata, vor fi condamnati la ani grei de inchisoare, dupa au comis mai multe inselaciuni.

Interesant este ca baietii au reusit sa faca bani prin inselaciune desi erau incarcerati deja in Penitenciarul Galati. Conform politistilor galateni, baietii sunau mai multe persoane in varsta carora le spuneau ca au castigat premii in valoare de 10.000 de euro, de la compania de telefonie mobila, dar ca pentru a primi banii trebuie, mai intai, sa plateasca un anumit impozit.

Baietii colaborau cu o tanara de numai 21 de ani care se deplasa, deghizata, la batrani pentru a incasa „impozitul”. De altfel, conform viata-libera.ro, echipa a fost destructurata in momentul in care tanara a fost prinsa incasand 1.600 de euro de la o batrana in varsta de 64 de ani. Victima a avut prezenta de spirit si a alertat politia inainte ca tanara sa-i bata la usa.

Totusi, alte patru persoane au picat in plasa hotilor si le-au alimentat conturile cu peste 40.000 de lei. Tanara si-a parat colegii, iar reprezentantii Penitenciarului Galati au rascolit celula celor doi baieti descoperind nu mai putin de 25 de SIM-uri si doua telefoane mobile.

Un caz asemanator s-a petrecut si la Iasi. Doi detinuti au sunat o batrana in varsta de 62 de ani. Unul s-a dat drept fiul ei, iar celalalt un avocat. Cei doi au invocat un accident de circulatie si faptul ca fiul trebuie sa plateasca rapid daune in valoare de 8.500 de lei. Femeia a alertat fortele de ordine abia dupa ce a trimis banii. Doua astfel de cazuri s-au petrecut si la Arad, conform aradon.ro.

sursa foto: aradon.ro

author avatar
Cristi Ionita
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger