AcasăNewsExtremele vremii. Temperaturi primavaratice in unele zone, ploi in altele

Extremele vremii. Temperaturi primavaratice in unele zone, ploi in altele

Daca in Capitala ziua de miercuri se anunta una foarte frumoasa, cu temperaturi demne de o primavara autentica, iar in cursul zilei urmatoare premisele par si mai optimiste, nu la fel se anunta lucrurile in nord-vestul tarii.

Avertizarea Cod Galben emisa miercuri dimineata cuprinde judetele Maramures, Bistrita Nasaud si partial judetul Mures. Conform meteorologilor, vremea va fi capricioasa incepand cu seara de miercuri si pana joi dupa-amiaza, adica in intervalul 22 februarie ora 20-23 februarie, ora 18. Sunt anuntate ploi in nord-vestul tarii, dar si precipitatii mixte in regiunile montane.

Reprezentantii ANM spun ca „in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, precum si in zona de munte a judetelor Satu-Mare si Mures cantitatile de apa vor depasi 20…25 l/mp si pe arii restranse 30 l/mp”.

De asemenea, se anunta vant puternic, in Orientali, pe creste fiind posibil sa apara rafale de peste 80-90 km/h. Intensificari pot aparea, joi mai ales, si in alte zone ale tarii, mai transmit specialistii ANM.

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger