Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Extradarea din Costa Rica – floare la ureche. Cu Serbia e mai greu

Extradarea din Costa Rica – floare la ureche. Cu Serbia e mai greu

Autor:

Optimist de mama focului, ministrul Justitiei sustine ca Elena Udrea poate fi extrasa din Costa Rica fie pe baza ”curtoaziei si reciprocitatii”, fie pe baza conventiilor si tratatelor la care Romania si Costa Rica sunt parti.

 

tudorel toader 1 Extradarea din Costa Rica – floare la ureche. Cu Serbia e mai greu

Tudorel Toader pofteste la Elena Udrea, Sebastian Ghita e prea aproape

Altfel spus, trebuie doar ca Romania sa parcurga pasii necesari (primul a si fost facut ieri, cand Politia Romana a dat-o in urmarire generala iar poza doamnei a si fost postata pe site-ul institutiei) si Udrea fi trimisa la pachet in tara la finalul indepliniririi tuturor formalitatilor. O simpla apa de ploaie, ce mai, pentru ministerul condus de Tudorel Toader. Cu conditia probabil ca tara unde s-a adapostit ”prada” sa fie la mama dracului, pe un continent cat mai indepartat, din moment ce eficienta sa reteta nu a functionat in cazul lui Sebastian Ghita, de exemplu. Ghita n-a fugit la polul opus, nu a avut nevoie de avion sau de vapor, doar a luat-o la pas pana colea alaturi, la Belgrad. Elena Udrea 2004 800x1281 Extradarea din Costa Rica – floare la ureche. Cu Serbia e mai greuUnde a si ramas, la adapost de mana eficientei noastre Justitii. Cum din spusele ministrului Justitiei reiese ca extradarea este o trebusoara eminamente simpla daca urmezi corect toti pasii prevazuti de legislatia internationala, logic ar fi sa ne asteptam ca nu numai Elena Udrea, ci intreaga cohorta de fugari romani sa fie adusa in tara intr-un termen decent, in vederea executarii pedepsele dictate de dona Justitie. Asta s-o creada Tudorel.

Riposta lui Udrea: Doamne ajuta!

Abila din fire, Elena Udrea nu s-a multumit cu clamarea nevinovatiei si aruncarea cu pietre in ”statul paralel” ori de cate ori era contactata pe Skype, ci s-a grabit sa ceara in Costa Rica azil politic. Rezultatul: Udrea are acum un certificat de posibil refugiat politic valabil un an, act care face imposibila extradarea cel putin pana la expirarea acestui termen. Asigurata pe moment, Udrea nici nu a facut deocamdata mare gat pentru condamnare ci s-a limitat la trimiterea unui crestinesc mesaj prin care multumeste tuturor celor care o sustin si s-au rugat/se roaga pentru ea. Inclusiv, sau in special, presei – despre care tot ea spunea ca o balacareste la ordinul ”statului paralel”. Incheiat cu un generic ”Doamne, ajuta tuturor!” (inclusiv ”statului paralel”?!), mesajul da de inteles ca, deocamdata cel putin, pe Elena Udrea o doare exact in cot de extradarea lui Toader.


2 comentarii to Extradarea din Costa Rica – floare la ureche. Cu Serbia e mai greu

  1. Zanel

    Si iata cum dupa Nuța dar si Luluța pe langa Bica au belit puluța…

  2. Cocos

    Degeaba ca Nuti nu poate avea copii.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!