AcasăNewsExplozie violenta intr-o piata in care se vindeau artificii: zeci de morti...

Explozie violenta intr-o piata in care se vindeau artificii: zeci de morti (VIDEO)

Bubuituri, artificii inflorind pe cer si nori de fum – asta au auzit si vazut locuitorii unui oras mexican, dupa ce o deflagratie de proportii a facut una cu pamantul un depozit in care se aflau cantitati semnificative de produse pirotehnice.

De altfel, tocmai aceste materiale explozibile au generat explozia de proportii, urmata de fum gros, usor de observat de la o distata consuderabila fata de localitatea Tultepec, unde se afla piata de desfacere a acestor artificii.

Conform BBC, care citeaza autoritati locale, deflagratiile au curmat cel putin 31 de vieti si au trimis pe mana medicilor alte peste 70 de persoane, multe dintre ele cu arsuri pe diferite zone ale corpului. La locul dramei au ajuns de urgenta un numar mare de cadre medicale, dar si de politisti. Pana la momentul de fata nu exista informatii precise cu privire la cauza producerii exploziei.

Imaginile surprinse de un barbat aflat intr-o masina care trecea prin apropierea zonei in care s-a produs explozia, ajunse pe Youtube, dezvaluie proportiile dezastrului:

[youtube]I4js1K2nRgo[/youtube]

[youtube]k6zb8NaOre8[/youtube]

foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger