Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Explozie urmata de un incendiu violent in Orastie – 5 raniti

Explozie urmata de un incendiu violent in Orastie – 5 raniti

Autor:

Pompierii si cadrele medicale hunedorene au intervenit de urgenta, marti dupa-amiaza, la locul unui incendiu care a generat, totodata, un fum foarte des.

 

pompieri incendiu Explozie urmata de un incendiu violent in Orastie   5 ranitiConform IGSU, sunt cinci persoane care au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma acestui incident – una dintre ele avand arsuri, iar celelalte intoxocandu-se cu fum. Toti au primit primele ingrijiri de la personalul medical de la salvare.

Aceeasi sursa mentioneaza faptul ca, inainte sa izbucneasca focul, in incinta unei firme din orasul hunedorean Orastie, ce se ocupa cu fabricarea de uleiuri, a avut loc o explozie. Interventia este una dificila. La fata locului au ajuns sase masini de pompieri, “Incendiul este generalizat, iar interventia este dificila din cauza flacarilor mari, a temperaturilor ridicate din cauza arderii si a degajarilor mari de fum”, precizeaza reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

De altfel, din imaginile suprinse la fata locului, la scurta vreme de la izbucnirea focului, s-a putut observa un nor negru de fum de proportii insemnate.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!