AcasăNewsExplozie puternica in Resita: Opt apartamente au sarit in aer, iar o...

Explozie puternica in Resita: Opt apartamente au sarit in aer, iar o femeie si-a pierdut viata!

O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita. Opt apartamente au sarit in aer, iar o femeie a fost gasita fara viata sub daramaturile de pe trotuarul din fata blocului.

Trei persoane au fost ranite, dintre care una foarte grav, si transportate la Spitalul Judetean din Resita, urmare a deflagratiei. De asemenea, mai multe masini au fost distruse dupa ce au fost lovite de bucati desprinse din balcoanele afectate de explozie.

O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi, pe trotuarul din fata blocului in care a avut loc explozia, scrie rtv.net.

Toti locatarii blocului au fost evacuati, in conditiile in care parterul si primele trei etaje ale imobilului au fost grav avariate, o parte dintre pereti daramandu-se, iar plafonul dintre etajele doi si trei s-a prabusit.

Cel putin zece apartamente au fost distruse, potrivit primelor evaluari facute la fata locului de catre autoritati, celelalte locuinte din bloc suferind diferite avarii. Reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ai Politiei, ai Primariei, E.On, dar si ai Inspectoratului de Stat in Constructii se afla la locul incidentului si incearca sa stabileasca daca exista pericolul de prabusire a blocului.

Echipele de interventie au oprit furnizarea energiei electrice si a gazului in blocul cu zece etaje, in timp ce Primaria cauta solutii pentru cazarea locatarilor evacuati.

Foto: libertatea.ro

author avatar
Alina Costache
1.227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger