Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Explozie: mai multi raniti si zeci de apartamente afectate, intr-un bloc din Bistrita

Explozie: mai multi raniti si zeci de apartamente afectate, intr-un bloc din Bistrita

Autor:

Locatarii unui bloc din Bistrita au trait un adevarat cosmar, dupa ce intr-un apartament s-a produs o deflagratie deosebit de puternica. 9 oameni au avut de suferit de pe urma exploziei, cateva zeci de locuinte fiind afectate de suflul exploziei.

 

explozie 720x478 Explozie: mai multi raniti si zeci de apartamente afectate, intr un bloc din BistritaDezastrul a pornit din casa unui tanar in varsta de 24 de ani, despre care vecinii sustin ca ar consuma substante interzise. La momentul deflagratiei, barbatul se afla singur in casa. S-a ales cu arsuri pe circa 70% din suprafata corporala, fiind adus la un spital din Capitala.

Alte opt persoane au avut de suferit de pe urma incidentului produs undeva la mierzul noptii de marti spre miercuri. Este vorba despre vecini ai barbatului in apartamentul caruia s-a produs explozia. Din cate se pare, oamenii nu au suferit leziuni grave. Au fost transportati intr-o prima faza la spital, insa nu au fost internati.

Explozia a provocat si pagube materiale importante. Pe langa cele cateva zeci de apartamente din blocul in care s-a produs incidentul, care s-au ales cu geamuri sparte si alte stricaciuni, alte peste 20 de locuinte dintr-un bloc vecin au fost afectate de suflul exploziei. Ramane ca expertii sa se pronunte atat asupra posibilei afectari a structurii de rezistenta a cladirii, cat si asupra cauzelor care au stat la originea exploziei.

sursa foto: timponline.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!