Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Explozie la o scoala din Mures: doi raniti

Explozie la o scoala din Mures: doi raniti

Autor:

O bubuitura auzita in scoala a pus pe jar pe toti cei aflati in unitatea de invatamant. S-au chemat ajutoare prin apel la 112, pentru cele doua persoane direct efectate de explozia produsa in incinta, iar elevii si profesorii au fost evacuati ca masura preventiva.

 

ambulanta Explozie la o scoala din Mures: doi ranitiDeflagratia s-a produs, miercuri dimineata, intr-o scoala din Voiniceni, judetul Mures. Un adolescent de 14 ani si o femeie s-au ales cu arsuri la nivelul fetei. Cei doi au fost preluati cu ambulantele si dusi la spital, pentru tratament si investigatii suplimentare.

Primele informatii indica faptul ca explozia s-ar fi produs la o soba de teracota, posibil in urma unei acumulari de gaze. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu.

Pana ce incintele scolii nu au fost verificate de specialisti, pentru a se inlatura orice risc de potential pericol, elevii si profesorii aflati la scoala la momentul producerii incidentului – peste 70 de persoane – nu au fost lasati sa reintre in unitatea de invatamant.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!