AcasăNewsExplozie la metroul londonez (VIDEO)

Explozie la metroul londonez (VIDEO)

O deflagratie ce ar fi avut loc intr-un vagon aflat intr-o statie de metrou din sud-vestul capitalei Marii Britanii a cauzat spaima in randul londonezilor si a pus pe jar autoritatile locale.

 

Recipientul care se presupune ca a cauzat explozia (captura youtube)

UPDATE 4 : Numarul ranitilor care au primit ingrijiri medicale a crescut la 19.

UPDATE 3: Oficialii serviciului londonez de Ambulanta au transmis faptul ca au fost 18 persoane transportate catre mai multe spitale din oras.

UPDATE 2: Si edilul capitalei Marii Britanii transmite, pe aceeasi retea de socializare, faptul ca politia confirma faptul ca explozia din metrou este „tratata ca terorism” si le cere lonzonezilor sa ramane „calmi si vigilenti”.

[youtube]GxWhQkT5QTk[/youtube]

UPDATE: Deflagratia din subteran este tratata drept un „incident de natura terorista”, din cate rezulta dintr-un mesaj al Politiei Metropolitane, postat pe Twitter.
Autoritatile le recomanda oamenilor sa evite zona, pana la clarificarea situatiei.

Pe Internet a aparut o fotografie cu ceea ce pare a fi o galeata mare de plastic, alba, aflata intr-o punga, si din care ies flacari slabe.

[youtube]U2BVRZTFevY[/youtube]

––––––

Din primele informatii, ar fi vorba despre explozia unui dispozitiv improvizat, ce ar fi ranit cel putin o persoana. Zona statiei Parsons Green a fost impanzita de forte de ordine.

Martorii citati de site-ul BBC povestesc despre faptul ca incidentul a produs panica in randul calatorilor, care, in mod firesc, s-au grabit sa caute o cale de iesire, pentru a se pune la adapost de pericol.

Revenim!

[youtube]y60wDzZt8yg[/youtube]

sursa foto: captura youube/SkyNews

author avatar
Cristina Stefan
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger