AcasăNewsEXPLOZIE la metroul din Sankt Petersburg: victime si imagini greu de privit...

EXPLOZIE la metroul din Sankt Petersburg: victime si imagini greu de privit (VIDEO)

O bubuitura urmate de nori de fum, dar si oameni socati de scenele care li s-au desfasurat in fata ochilor. Asa pot fi descrise, in cateva cuvinte, imaginile surprinse in subteran, la metroul din orasul rusesc Sankt Petersburg.

UPDATE 5: Din pacate, din directia biroului Guvernatorului local se confirma si primele decese – ar fi vorba despre 10 persoane care au pierit rapusi de explozie. De asemenea, s-a anuntat ca sunt cel putin patru raniti in stare grava, care necesita operatii.

[youtube]H72pzSzCmDc[/youtube]
Imagini LIVE: [youtube]D_cJjVuFRaY[/youtube]

Din cate se poate observa din imagini, in fata intrarii la metrou au ajuns oamenii ai legii, care nu permit accesul altor persoane, cu exceptia celor din echipele de interventie si a anchetatorilor.

UPDATE 4: Cifrele in cazul persoanelor care au fost ranite cresc. Conform ria.ru, ar fi vorba despre cel putin 50 de oameni care au suferit diferite leziuni, urmare a deflagratiei.

UPDATE 3: S-a aflat ca explozia s-a produs in incinta unei garnituri ce rula intre statiile „Institutul de Tehnologie” si „Sennaya”.

UPDATE 2: Presa locala noteaza ca numarul ranitilor ar depasi 20 si ca printre cei care au avut de suferit de pe urma deflagratiei ar fi si copii.

UPDATE: Aflat chiar in orasul in care s-a produs explozia in subteran, presedintele rus a facut primele declaratii pe marginea incidentului de la metrou, explicand, conform rt.com, ca se iau in calcul toate posibilele cauze ale producerii exploziei, inclusiv pista terorista.

Primele informatii furnizate de presa locala indica faptul ca sunt cel putin 10 persoane ranite in urma deflagratiei.

In zona au ajuns forte de ordine, dar si cadre medicale, acestea din urma incercand sa le acorde cat mai rapid cu putinta primul-ajutor victimelor.

De altfel, din cate se poate observa privind primele imagini surprinse la fata locului, calatorii care nu s-au ales cu leziuni de pe urma exploziei au sarit in ajutorul celor care aveau nevoie de ajutor, pana la sosirea in zona a specialistilor in interventii de urgenta.

Va avertizam ca urmeaza imagini ce va pot afecta emotional!

[youtube]siFjlAnmba4[/youtube]

[youtube]mE6ViLNeSKQ[/youtube]

[youtube]OecX7L_Y5T0[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger