AcasăNewsExplozie intr-un bloc din judetul Brasov

Explozie intr-un bloc din judetul Brasov

Pompierii, în alertă! Incendiu la o grădiniță din Dâmbovița. Copiii aflați în incintă au fost evacuați

O femeie a ajuns la spital, in aceasta dimineata, dupa ce in garsoniera in care locuia s-a produs o explozie destul de puternica.

Victima are in jur de 40 de ani si s-a ales cu arsuri pe fata si pe maini, dupa ce butelia pe care o avea in bucataria locuintei si o folosea pentru a-si face de mancare a bubuit. Incidentul a avut loc la primele ore ale zilei de marti, intr-un bloc din localitatea brasoveana Zarnesti.

La fata locului au ajuns atat medicii de la salvare, care i-au acordat victimei primul-ajutor, inainte de a o transporta la spital, pentru investigatii suplimentare, cat si pompierii, specialistii urmand sa faca cercetari la fata locului, pentru a stabili daca nu cumva structura de rezistenta a blocului a fost afectata de explozie sau daca exista alte riscuri la adresa sigurantei locuitorilor.

Momentan nu se cunoaste ce anume a provocat deflagratia, insa ce se stie este ca incidentul a produs pagube atat in garsoniera femeii, cat si altor 17 apartamente din imobilul respectiv, care s-au ales fie cu usile afectate de suflul exploziei, fie cu geamurile sparte.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger