AcasăNewsExplozie intr-un bloc din Bucuresti

Explozie intr-un bloc din Bucuresti

O bubuitura urmata de un incendiu i-a alarmat pe locuitorii unui bloc de pe Bulevardul Basarabia, din Capitala.

 

UPDATE: Din cate a anuntat coordonatorul SMURD, intr-o interventie telefonica la Digi 24, patru persoane s-au aflat in atentia cadrelor medicale ajunse la fata locului. Doua femei au fost „expuse la fum si cu atacuri de panica”, insa au refuzat sa fie transportate la spital, potrivit precizarilor lui Bogdan Oprita. O alta victima, un barbat, a fost dus la Spitalul Floreasca, fiind „constient, stabil”. Un alt barbat a suferit, insa, arsuri pe o suprafata insemnata a corpului, urmand sa fie dus la Spitalul Bagdasar Arseni. Este vorba despre „un pacient grav, un barbat cu arsuri de circa 50% pe suprafata corporala”, despre care medicul a mentionat ca trebuit sa fie „intubat si ventilat mecanic”.

–-

Explozia a avut loc in urma cu scurta vreme, intr-un apartament. Oamenii au pus mana pe telefoane si au alertat autoritatile, astfel ca in zona au ajuns mai multe autospeciale de pompieri si echipaje medicale. Se pare ca sunt mai multe persoane ranite.

Momentan nu se cunosc detalii despre starea victimelor incidentului, dar nici despre cauzele care ar fi putut produce aceasta deflagratie.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger