AcasăNewsExplozie in Capitala: Un ranit, mai multe persoane evacuate

Explozie in Capitala: Un ranit, mai multe persoane evacuate

Linistea unei strazi din Capitala a fost zguduita, sambata dimineata, de producerea unei explozii la o conducta de gaze. Un barbat a suferit arsuri si a fost dus la spital.

Deflagratia s-a produs in zona Unirii din Bucuresti, la subsolul unui imobil. Imediat ce au auzit bubuitura, oamenii au sunat la 112. Autoritatile au ajuns de urgenta la fata locului, au izolat zona si la acest moment fac verificari pentru a stabili cum s-a produs incidentul si daca mai exista vreun pericol pentru locuitorii din perimetrul respectiv.

In urma deflagratiei, un paznic al Muzeului Evreiesc, aflat in imediata apropiere a locului exploziei, a fost ranit si a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Arsi, pentru a primi ingrijiri. „Perimetrul este inca izolat. Cei care se aflau in momentul respectiv pe strada au fost indepartati. A fost vorba de o explozie la o conducta secundara, a fost ranit un paznic de la Muzeul de Istorie a Evreilor. A suferit arsuri la nivelul fetei, este transportat la spital in acest moment”, a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Sursa foto: rtv.net

158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger