Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Explozie in apropierea unei scoli rusesti (VIDEO)

Explozie in apropierea unei scoli rusesti (VIDEO)

Autor:

Autoritatile au intrat in alerta si au inconjurat perimetrul de la intrarea intr-o scoala, ca urmare a producerii unei deflagratii soldate cu ranirea unei persoane. Temerile au fost cu atat mai mari, cu cat incidentul vine la doar cateva zile de la atacul devastator de la metorul din Sankt Petersburg, soldat cu pierderi de vieti omenesti si cu zeci de raniti. 

 

anchetatori 720x400 Explozie in apropierea unei scoli rusesti (VIDEO)Bubuitura s-a auzit, joi dimineata, in zona unei unitati de invatamant aflate in sudul orasului rusesc Rostov-pe-Don. Din cate noteaza presa locala, un barbat a avut de suferit de pe urma exploziei unui colet suspect, despre care se speculeaza ca ar fi putut fi o geanta care ar fi explodat dupa ce omul ar fi incercat sa o ridice. Aceasta ipoteza nu si-a gasit, insa, o confirmare oficiala.

Cert este ca la fata locului s-au deplasat anchetatorii, care au ca misiune sa stabileasca exact ce s-a intamplat in perimetrul scolii respective. Intre timp, accesul in scoala a fost restrictionat, din motive lesne de inteles.

sursa foto: captura youtube
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!