AcasăNewsExplozie in Antalia: mai multe persoane ranite (VIDEO)

Explozie in Antalia: mai multe persoane ranite (VIDEO)

O bubuitura urmata de sirene ale ambulantelor ajunse degraba in apropierea Camerei de Comert din Antalia. Cam asa s-ar putea descrie, in cateva cuvinte, atmosfera din zona, dupa producerea unei explozii soldate cu vatamarea mai multor persoane.

Concret, deflagratia a afectat intr-o prima faza o masina parcata in zona institutiei respective. Suflul exploziei a ranit cel putin 10 persoane, potrivit Hurryet, care citeaza surse oficiale. Din cate se poate observa urmarind primele imagini surprinse la fata locului, zona a fost impanzita de masini ale salvarii. Dupa o prima evaluare, s-a ajuns la concluzia ca victimele s-au ales cu leziuni minore, anunta aceeasi sursa. Chiar si asa, au fost persoane duse la spitalele din apropiere, pentru ca medicii sa le acorde ingrijiri. Au fost inregistrate si pagube, in sensul in care si alte autoturisme aflate in perimetrul in cauza au suferit avarii.

Cauza care a dus la producerea acestei explozii nu a fost anuntata pana la momentul de fata, insa politistii ajunsi in zona au declansat o investigatie menita sa descopere acest aspect. Primele ipoteze indica faptul ca se ia in calcul varianta unei explozii accidentale si nu neaparat vreun incident provocat cu intentie.

Nu e prima oara cand are loc un incident in aceasta provincie, in ultima perioada. In vara, a avut loc un atac armat, soldat cu trei raniti, in randul militarilor turci.

[youtube]SUK4awlYRLE[/youtube]

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger