AcasăNewsExplozie de proportii pe calea ferata, in Bulgaria, soldata cu numeroase victime...

Explozie de proportii pe calea ferata, in Bulgaria, soldata cu numeroase victime (VIDEO)

Mai multe vagoane ale unui marfar ce transporta propilena si gaz petrol lichefiat (GPL), substante puternic inflamabile, au deraiat si apoi au sarit in aer, pe raza unei localitati bulgare. Accidentul a cauzat moartea a 5 persoane si ranirea altor peste 20, dar si importante pagube materiale.

Conform celor mai recente cifre oficiale venite din directia unui ministru local, citat de site-ul Novinite, ar fi vorba despre 29 de oameni raniti in urma accidentului in care a fost implicat trenul de marfa, trei dintre ei fiind in stare foarte grava.

Flacarile care au inghitit, in cateva clipe, garnitura care circula, la primele ore ale zilei de sambata, pe o cale ferata din nord-estul Bulgariei, undeva pe raza localitatii Hitrino, situata destul de aproape de frontiera cu Romania, au fost vizibile de la o distanta considerabila. De asemenea, din cate se poate vedea din imaginile suprinse dupa accident, vagoanele iesite de pe sine au distrus si cateva cladiri, care au fost, de asemenea, afectate de flacari puternice.

La fata locului au ajuns un numar mare de echipaje medicale, ale pompierilor si politiei. Se asteapta ca specialistii sa stabileasca exact cauza ce a dus la declansarea dezastrului.

[youtube]3Mb85mgNnMI[/youtube]

[youtube]EPGKMC1kutM[/youtube]

[youtube]PqEqyjTNZwI[/youtube]

sursa foto: captura youtube/CCTV

318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger