AcasăNewsExplicatiile lui Iordache: solicitarile din Piata tocmai le-am transpus in lege

Explicatiile lui Iordache: solicitarile din Piata tocmai le-am transpus in lege

Social-democratul aflat in fruntea Comisiei speciale pentru modificarea legilor Justitiei da din nou de inteles ca, inainte de orice, protestatarii ar trebui sa citeasca textul legilor.

Motivul e urmatorul: „din punctul meu de vedere, solicitarile din Piata noi tocmai le-am transpus in lege. Ori exista o foarte mare dezinformare, ori cei care protesteaza nu cunosc legile. Pentru ca cele doua probleme invocate – cea cu numirea si revocarea procurorilor, noi am prevazut ca presedintele sa fie cel care are ultima semnatura, iar in ceea ce priveste Inspectia Judiciara – noi am prevazit sa fie institutie independenta”.

„Daca protestam, hai sa ne uitam si pe legi!”, a conchis fostul sef al MJ, pe fondul manifestarilor aparute, seara trecuta, in Capitala, ca nemutumire fata de modificarile ce se intentioneaza a fi aduse legilor Justitiei.

De altfel, si pana sa demisioneze, in februarie acest an, tot pe fondul unor proteste, cele iscate de OUG 13, Iordache aducea in discutie nevoia ca oamenii sa ajunga sa citeasca textul actului normativ in cauza.

116 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai de ce sa citesca legile, cum li se da comanda ies in strada, pai nu e justitia independent, de sta mata in coada, Cate procese avem la CEDO, pe care le plateste statul roman. Pai, de ce? statul roman a judecat gresit ? Cati oameni sunt in puscarii nevinovati, pentru ca justitia a fost prea indepundenta, adica nu raspund de greselile pe care le fac in judecarea proceselor, nu este justitia independenta, cum sa nu fie, sunt Dumnezei. Ea s-a dependat singura de Presedintele Basescu, de Prersedintele Iohanis, care cu ajutorul ei aresteaza advrsarii politici. Nu gresit justitia este foarte independenta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger