AcasăNewsExperienta de groaza pentru un ambulantier botosanean care a raspuns la un...

Experienta de groaza pentru un ambulantier botosanean care a raspuns la un apel de urgenta

Un angajat al serviciului de Ambulanta din Botosani a trecut printr-o experienta pe care nu o va uita, cu siguranta, prea curand.

Raspunzand, impreuna cu un cadru medical, unui apel facut, seara trecuta, dupa ora 21, la numarul unic de urgenta, venit din partea rudelor unui barbat cu probleme grave de sanatate, ambulantierul s-a deplasat la locuinta pacientului. Doar ca, la un moment dat, in timp ce se afla in strada, in fata locuintei barbatului bolnav, s-a trezit ca un individ apare langa el si incepe sa-l ia la intrebari, din cate precizeaza botosaneanul.ro. Cum angajatul de la Salvare a ales sa nu stea de vorba cu el, barbatul necunoscut ar fi devenit brusc furios. Mai mult, omul avea in mana un cutit, cu care ar fi incercat sa-l atace pe ambulantier.

Din fericire, angajatul de la Salvare a reusit sa scape nevatamat, insa dupa ce a luat-o zdravan la fuga. In cele din urma, ambulantierul a reusit sa ceara ajutorul oamenilor legii, care au ajuns in zona si l-au imobilizat pe barbatul furios. Suspectul a fost dus la audieri, urmand ca reprezentantii legii sa decida ce masuri se impun in cazul sau.

235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger