Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Exercitiul “SEISM 2018”. Arafat: Nimeni sa nu se panicheze/ Exercitiul are si o componenta internationala

Exercitiul “SEISM 2018”. Arafat: Nimeni sa nu se panicheze/ Exercitiul are si o componenta internationala

Autor:

In conditiile in care sambata dimineata a inceput un exercitiu de amploare, menit sa testeze reactia celor in masura sa actioneze in cazul producerii unui cutremur puternic – de 7, 5 grade pe Richter, cum s-a simulat in cadrul acestei proceduri denumite sugestiv “Seism 2018”-, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) din cadrul Ministerului de Interne a facut mai multe referiri la aceasta interventie.

 

raed Exercitiul SEISM 2018. Arafat: Nimeni sa nu se panicheze/ Exercitiul are si o componenta internationala

“Exercitiul are si o componenta internationala”, a punctat seful DSU

Cea mai importanta dintre ele a fost aceea ca oamenii nu trebuie sa se sperie ca urmare a acestui tip de testare. “Nimeni sa nu se panicheze ca noi facem exercitiile astea pentru ca avem informatii ca urmeaza ceva (…) candva poate sa apara ceva (…) faptul ca facem exercitii trebuie sa fie un lucru imbucurator (…) vreau sa asigur pe toti ca nu inseamna faptul ca facem un exercitiu ca maine urmeaza un cutremur”, a precizat seful DSU.

Raed Arafat a mentionat, totodata, ca “urmeaza sa se faca mai multe testari” si ca “exercitiul are o dimensiune foarte mare internationala, care va incepe sa se vada in urmatoarele zile si va creste treptat”.

Mai exact, exercitiul “SEISM 2018” se va desfasura pe durata a cinci zile.


4 comentarii to Exercitiul “SEISM 2018”. Arafat: Nimeni sa nu se panicheze/ Exercitiul are si o componenta internationala

 1. Onut

  De ce nu se fac dulapuri speciale metalice si prinse pe scara blocului. Cand simti deschizi intri in 20 sec. E asemanatoare capsulelor spatiale fiind prinsa într-o bara exterioara de sustinere chiar daca cladirea se darama dulapil de supravietuire raman ca babele pe ciorchin. Simpla rezistenta motivationala cahina are acesori de avertizare si supravietuire pt 10 zile.

 2. Rotaryu

  Si ocuparea pe viata a acestui post de sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) are o importanta componenta internationala…

 3. Anonymous

  Bună remarca, Rotaryu. Pînă nu se îndoaie românașul de spate, slugarnic, în fața veneticilor, nu se simte bine. În plus, cine-mi garantează mie că (și) Radet Arafat,ăsta, nu e spion? Și dacă e?

 4. Anonymous

  unde si cum o fi pierdut domnul acesta haina? Cum poti sa apari asa in fata milioanelor de telespectatori de la acea tribuna de parca ai fi la o cofetarie sa nu zic altfelComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!