AcasăNewsExecutorul judecatoresc Dorina Gont, audiat la Curtea de Apel Bucuresti

Executorul judecatoresc Dorina Gont, audiat la Curtea de Apel Bucuresti

sursa foto: ziuanews.ro

Dorina Gont, executorul judecatoresc cunoscut mai ales pentru implicarea in dosarul „Dinu Patriciu”, ajunge marti in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti.

sursa foto: ziuanews.ro

Dorina Gont a fost retinuta pentru 24 de ore, fiind acuzata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de evaziune fiscala, urmand ca magistratii sa decida, marti, daca aproba mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Dorina Gont, care este si presedintele Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, este acuzata de procurorii DNA ca si-ar fi ascuns averea prin intermediul unor firme-fantoma, pentru a se sustrage de la plata de taxe si impozite.

Conform procurorilor, Dorina Gont si acolitii ei ar fi prejudiciat bugetul cu peste trei milioane de euro. S-a instituit sechestru asigurator pe cinci imobile detinute de Dorina Gont in Popesti Leordeni, Afumati si Corbeanca, dar si pe mai multe conturi ale executorului judecatoresc.

Exista informatii ca in dosar ar fi implicat si Ciprian Nistor, afacerist despre care se spune ca ar fi controlat firmele offshore in conturile carora ajungeau banii obtinuti din evaziunea fiscala.

author avatar
Cristi Ionita
883 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger