AcasăNewsExecutie in stil mafiot si sume uriase de bani

Executie in stil mafiot si sume uriase de bani

Un barbat din Vrancea a fost gasit impuscat in masina sa, noaptea trecuta, langa sosea. Automobilul era ciuruit de gloante. Un participant la trafic a vazut masina, iar in ea pe barbatul nemiscat. A alertat imediat Politia.

”Atac de tip mafiot” in Vrancea, sustin politistii care au constatat, ieri dis de dimineata, decesul unui barbatului. Constantin Chirita, cunoscut sub numele Telu, este cel care a sfarsit ciuruit de gloante. Locuia in Slobozia Ciorasti, iar in momentul in care a fost asasinat mai avea doar cativa kilometri pana sa ajunga acasa. Barbatul de 61 de ani era patron al unei case de schimb valutar. In masina sa a fost gasita o suma  mare de bani. Politistii s-au pus pe treaba si  dupa mai multe cautari au fost descoperite doua autoturisme abandonate. Una dintre masini era urmarita de un echipaj de politie iar cei doi oameni din ea, presupusi asasinii, au disparut in noapte. Criminalistii au cautat la fata locului gloante si urme care sa-i duca la faptasi. Ancheta se desfasoara sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea. Politistii sunt in alerta si au organizat filtre in tot judetul. Anchetatorii au gasit sume uriase de bani in masina in care au tras atacatorii. 30.000 de euro, 20.000 de lire sterline si 300.000 RON au fost gasiti intr-o geanta pe bancheta din spate a masinii. Ceea ce conduce spre razbunare, pentru ca daca ar fi fost vorba de un jaf banii nu ar mai fi fost gasiti la fata locului.

author avatar
Ramona Feraru
557 afisari

2 COMENTARII

  1. Cel ma frumos le dai o petarda in coada ca la presedintele polonez se duce de pe o roata pe alta si apoi se intoarce de pe spate pe burta si buf apoi bum daca-i avion sau bal bal daca-i barcuta or ah ah daca-i matusica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger