Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » EXCLUSIV! Seful Raiffeisen Bank, la un pas de a fi retras din Romania

EXCLUSIV! Seful Raiffeisen Bank, la un pas de a fi retras din Romania

Autor:

Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, risca sa fie retras din Romania dupa ce a participat la protestele impotriva Guvernului Grindeanu din Piata Victoriei. steven van groningen EXCLUSIV! Seful Raiffeisen Bank, la un pas de a fi retras din Romania“Imi pasa, de aceea am fost in Piata”, declara in urma cu cateva zile bancherul.  Pentru ca si lor le pasa, sefii din Viena ai Raiffeisen l-au chemat pe van Groningen  sa dea explicatii in legatura cu atitudinea de sindicalist pe care a afisat-o la proteste. “Aveam 30 de musafiri acasa, dintre care multi s-au grabit sa ajunga in piata. Era tarziu cand am ajuns si noi, iar in partea opusa a pietei erau deja incidente pe care fortele de ordine incercau sa le aplaneze. Asa ca nu am stat mult. Totusi am ramas impresionat de ce am vazut si ne-am dus in continuare in fiecare seara, cu familia“, declara in urma cu cateva zile CEO-ul Raiffeisen. Acum, speram ca sefii austrieci nu i-au cerut lui van Groningen sa detalieze si cine erau cei 30 de musafiri. Cert este ca in urma afisarii la proteste, Steven van Groningen a aruncat Raiffeisen intr-un mare scandal, poveste ce se poate sfarsi cu ridicarea licentei de bancher si, implicit, cu terminarea carierei.

 


2 comentarii to EXCLUSIV! Seful Raiffeisen Bank, la un pas de a fi retras din Romania

  1. un fost clien raiffeisen bank

    eu ca fost clien al acestei banci mi-am mutat contul la o alta banca,care se ocupa doar de politica clientilor ,nu de lupta politica

  2. viitor fost client

    Bravo austriecilor,daca va fi retras.Nu se poate sa vii la mine,sa ma frigi cu dobanzi si comisioane si sa participi la demonstratie impotriva ordinii de drept de la mine din tara.imi voi retrage si eu conturile ce le am la Raiffeisen.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!