AcasăNewsEXCLUSIV: Cine l-a turnat pe Ilie Nastase

EXCLUSIV: Cine l-a turnat pe Ilie Nastase

A fost cel mai liber roman in comunism, un statut pe care si l-a castigat singur prin munca, forta, dar mai ales talent. Lipsit de prejudecati, Ilie Nastase a stiut cum sa-si construiasca supranumele Nasty, iar azi, la 72 de ani, are grija sa nu-l faca uitat.

Depasim in viteza (dar regulamentar, cu semnalizare) faptul ca Nastase s-a urcat baut la volan, un gest condamnabil, si ne oprim pe una dintre terasele de pe Soseaua Nordului, zona frecventata de lumea buna a Capitalei. E vineri, undeva spre pranz… Cascam si noi gura la ce se mai aude prin jur, ca doar ora exacta se da la mesele de aici, iar barfele aduc vestile mai iute ca Antena 3. Cam toata lumea vorbeste despre ce-a patit Ilie Nastase, iar cativa soptesc ca un milionar excentric n-ar fi tocmai strain de cele intamplate.

Diana Vucicovici

Din capul locului facem precizarea ca nu obisnuim sa dam crezare tuturor clevetelilor din oras, dar povestea asta chiar merita redata fix asa cum am auzit-o. Cica tot ce a patit Nastase n-ar fi decat o mica razbunare venita din partea lui Eduard Ursescu, zis si Edy de Romania, si a sotiei acestuia, Diana Vucicovici.

Edy de Romania si noua sa cucerire

Acestia din urma trebuiau sa semneze in fata unui notar un document intocmit de Diana Vucicovici, act pe care notarul a refuzat sa-l semneze. Fire directa si lipsita de orice inhibitii, Nasty a ascultat de notar si i-a lasat cu ochii-n soare pe Edy si a lui printesa, plecand la un restaurant din apropiere ca sa-si potoleasca foamea.

Zic VIP-urile de pe Nordului ca aroganta lui Ilie Nastase i-a picat greu la vanitate Dianei Vucicovici, iar de aici si pana la pedepsirea „vinovatului” n-a mai fost decat un pas. Si un telefon dat unde trebuie?, punem si noi o intrebare.

Insa, dincolo de veridicitatea acestei povesti, nu putem sa nu remarcam modul deloc elegant in care au actionat politistii. Cum au putut sa-l filmeze pe Nastase injurand ca un birjar cand i se puneau catusele, la fel de bine aveau oportunitatea sa prezinte publicului o cu totul alta inregistrare. „Domnu’ general, sunteti sub influenta bauturilor alcoolice si nu ar trebui sa conduceti. Ne permiteti sa va conducem pana acasa? In buletinul dvs. scrie ca locuiti in apropiere, dati-ne voie sa va insotim!”. Cum ar fi sunat o astfel de abordare? Cu eleganta si inteligenta, asa trebuia procedat, domnilor politisti! Pentru voi, ar fi fost o onoare sa-l conduceti acasa pe singurul roman capabil sa se traga de sireturi cu presedintele Americii. O onoare si o dovada a respectului aratat unui personaj de calibrul lui Ilie Nastase, legenda a sportului, general al Armatei Romane si fost demnitar al unui Stat ce va plateste voua salariile si sporurile babane!

author avatar
Andrei Coman
7.561 afisari

27 COMENTARII

    • Tu est8 mai prostalau asa…. rezulta si din numele tau. Tu esti marcu care si trage n cur cu arcu’ si anton care si toarna n cur beton. Prost exemplar

  1. Cu alte cuvinte, legea e doat pentru catei. Dulaii se pot pisa pe ea cu jet. Ati ajuns lingaii unui mosneag decrepit, libidinos si ghiolban. Ilie la puscarie!

    • Cred ca nu ati inteles mare lucru, sau va prefaceti ca nu intelegeti. Omul avea cam cat de un pahar mare sau doua mici de vin. Conditie in care chiar si eu fara a fi sportiv ca Nastase pot conduce fara remuscari – dar nu o fac. Cifrele limita sunt formale si statistice, deci a le depasi nu inseamna a fi beat crita cum urla mahalaua.

      Si este foarte logica ca sa fi fost un act de influenta. Caci intr-adevar, un politist care il prinde la intamplare pe Nastase cu cateva promile peste limita, ar fi reactionat exact cum se scrie: politicos, si generos, mandru ca poate sa ii faca un serviciu. Care nu ar fi fost impotriva legii. Desigur insa ca atitudinea este diversa, daca are ordin sa ii faca de petrecanie … Ce comentarii bizare pe aici.

  2. Mai articolas idiotel…betivul tot betiv ramane…ce se intampla daca lovea un copil…..sau o ruda de a ta…….

  3. Ilie Nastase, sau presedintele tarii sau primul ministru nu sunt mai presus de lege. Toti trebuie sa fim egali in fata legii. Mai mult decat atat, o personalitate, fie ea si sportiva, nu are dreptul sa se urce beat la volan si sa pericliteze viata altora. Este foarte rusinos pentru Ilie Nastase, ca la aceasta varsta inca se comporta ca un golan (baut la volan, injura ca un birjar, jigneste politistii etc….). Sa i se aplice legea ca oricarui alt cetatean.

  4. În timp ce mie mi se pun semne si legi despre ce trebuie si ce nu trebuie sa fac, niste vremelnici functionari sau sportivi cred ca pentru ei nu există limite.Asta tine de arogante și nu de bunul simt.Sa demonstreze prin comportament civilizat și respectarea legilor ca merita respectul nostru.Scenariul propus de autor este o idiotenie pt ca acest general de carton putea distruge destinul cuiva.

    • Pari a fi doar o caricatura invidioasa ce se vrea egal cu o personalitate, chiar si crita de beat. Tu nici treaz n-ai valoare, alta decat a unui om obisnuit, dar plin de invidie.

  5. Se vede de la o posta ca cel care a scris articolul este un obedient al dulailor care solicita politistilor incalcarea cu buna stiinta a legii.Pai cum d-le postac iti imaginezi ca fiind sub influienta bauturilor alcoolice si conducand o masina,Marele general Nastase trebuia condus de politisti la domiciliu fara sa intreprina masurile de riguare ? Nu cumva ati fi vrut sa-l spele si pe picioare ca deh este Marele Nastase nu ?Sa va fie rusine.Din acest motiv fiecare face ce vrea in tara asta.Legea-i lege pentru toti.Si daca Marele Nastase locuia in apropiere,de ce-i trebuia lui masina pana la club ? Ce-l dureau planetarele daca mergea pe jos ?Sau de ce n-a chemat-o pe Marea d-na Nastase sa-l ia ?Adica la omul de jos se poate sa-i faci or si ce dar la cei care se dau VIP-uri nu ,ei trebuiau condusi la domiciliu de politie.Inca o data sa va fie rusine d-le ziarist sau cine o-ti fi,sfaturi din astea nu trebuie sa primeasca politistii.

  6. Un articol imoral, execrabil, lipsit de orice virtute morala, de orice notiune a bunului simt CAND IL APERI TAMAN PE UN BETIVAN RECIDIVIST, CA SA SI ALTI TINERI SA IA EXEMPLU RAU DE LA ACEST NASTY – SA CONDUCA BETI LA VOLAN!! Sa-ti fie, rusine, Andrei Coman!!!

  7. Mda, un idiot de 72 de ani, cu mari pretentii (in fapt, un analfabet!) si o turma de ziarici care il pupa-n fund!

  8. Băi, postaci fomiști, are dreptate domnu ziarist. Păi, cine e Năstase și cine sunteti voi, hahalelelor? Niște muritori de foame și jumate asistați social și vă dați cu părerea despre Ilie Năstase!? Sictir, leprelor, ciudoșilor!!

  9. Prin unele părți ale lumii, pînă nu demult, America de Nord de pildă, dacă te vedea polițistul că ești prea beat să conduci, te ducea la secție pînă te trezeai și-ți dădea nota de plată, nu amendă, nu puncte luate. Polițistul se numea pe atunci „peace officer” nu, precum azi, „law enforcement officer”. O mare deosebire. La urma urmei ești vinovat c-ai făcut ceva nu că ai putea face. Cum ar fi ca toți cei ce-aveți ceva în pantaloni să fiți arestați de PIP (Purtare Ilegală de P) c-ați putea viola pe cineva.

  10. Da, asa trebuia procedat. Aveti dreptate, este un simbol de care nu se poate atinge oricine si, nu se poate sa fie umilit in acest mod. Nu era chiar atat de mare, pericol, trebuia condus acasa si avertizat sa nu se mai intample.Nu poti pune catuse pe mainile lui ILIE NASTASE.

  11. Un maimutoi care se crede D-zeu pe pamant. Felicitari politistilor pentru felul in care au procedat! Si poate se gandesc sa-i faca un dosar si pentru uzurpare de calitati oficiale ca tot s-a dat senator si nu este. Legea e facuta pt. toti, nu doar pentru unii dintre noi. Si sa nu se mai dea general ca nu a facut nimic sa primeasca acest grad. Ar trebui sa i se retraga imediat acest grad si lui si altora ca el care nu au habar cum se trage cu o arma.

  12. Normalitatea e in solutia propusa de autor , Pompierismul si brutalitatea agentilor nu onoreaza pe nimeni .Pe ei si sefii lor cu atat mai putin. Poate invatam din aceste aberatii si ii corectam din mers comportamental.

  13. Tre sa ne hotaram. Vrem politai nevigilent injunghiat prin surprindere ca in Iasi, sau vrem politai care sa fie vigilent sa ne apere? Atunci masura e optima pt ca daca mirosea viata politiei era supusa riscului. Vreau sa mentionez ca un tanar de 22 de ani nu stie cine e Nastase. Insa Nastase, un orasean si senator taman marele sportiv stia ca e politia… A pierdut pe serviciul lui ca asa-i in tenis.

    • Băi Cocoșilă tată, ești un agramat imbecil. Poate vrei să ne spui și că Năstase prezenta vreun pericol pentru polițiști, că avea pregătit șișul? Panaramă de om ce ești!

  14. Cat poate fi o camera in Sua masina e oprita asa fel cat sa inregistreze toata misiunea. Atunci nimeni nu mai are dubii. Acolo cand vine serifu tre sa ai mainile la vedere nu in buzunar, nu exista nu vreau nu am acte stai ca sunt fiu lu tata generalu ca esti sita.

  15. Băi deșteptule, în America trebuie să ai mâinile la vedere pentru că acolo mai toți au permis de port armă și armă. Cît despre respect…Dar de la un hater slinos nu poți avea pretenții de logică și bun simț.

  16. Băi adiță, ești și orb de nu vezi valoarea unui om și prost , că judeci stîmb.Pentru tine, doar profesorii, doctorii sau geniile merită respect? Băi maidanezule care latri aiurea, învață că un măturător care își face treabă bine merită respect, darmite un nr.1 mondial.

  17. Băi adiță, ești și orb de nu vezi valoarea unui om și prost , că judeci stîmb.Pentru tine, doar profesorii, doctorii sau geniile merită respect? Băi maidanezule care latri aiurea, învață că un măturător care își face treabă bine merită respect, darmite un nr.1 mondial.

  18. Cine era amanta din dreapta nu era cumva escorta? De ce isi inseala Nastase nevasta cum isi permite? De ce nu vedem soarele de lumina?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger