AcasăNewsExclusiv! Fiica lui Boureanu, plina de sange la Urgenta!

Exclusiv! Fiica lui Boureanu, plina de sange la Urgenta!

Fostul politician Cristian Boureanu a trait clipe de groaza sambata seara, cand si-a vazut fiica  plina de sange. Ioana Boureanu a fost batuta cu salbaticie in celebrul club Loft. Nu o data, ci in doua reprize!

Cap spart, siroaie de sange, rani pe tot corpul. Asa si-a gasit Cristi Boureanu fiica sambata seara, o banala iesire in oras la majoratul unei prietene transformandu-se intr-un adevarat cosmar. Ioana Boureanu, care miercuri isi va serba la randul ei majoratul, a fost batuta crunt de trei tinere in cunoscutul club de fite Loft din Capitala.

Calcata in picioare

Totul a degenerat de la un conflict verbal  pornit de cele trei fete, din cate se pare de etnie rroma, carora nu le mai ajungeau baia. Ioana venise sa se spele pe maini si a cerut voie sa i se faca si ei loc. La un moment dat, una dintre agresoare i-a tras Ioanei o palma, apoi toate s-au napustit asupra fetei cu pumnii si cu picioarele. Fiica lui Boureanu a cazut la pamant, insa agresoarele si-au continuat repriza de Lokal Kombat, scena fiind desprinsa parca dintr-un film de actiune. Chemati sa aplaneze conflictul, bodyguarzii de la Loft le-au scos pe individe din baie, asigurand-o pe Ioana si pe prietena acesteia, care isi serba ziua de nastere, ca totul este sub control si ca isi pot vedea linistite de petrecere. Ioana a mers cu amicele ei la o farmacie din zona, și-a pansat ranile si s-a intors in club pentru a-și onora pana la capat invitatia la majorat. Mai ales ca bodyguarzii au asigurat-o ca agresoarele au parasit deja clubul, fiind date afara pentru scandalul provocat.

Batausele nu s-au multumit doar cu picioare. I-au spart si capul

Din pacate insa, nu a fost asa. Ioana Boureanu a dat nas in nas din nou cu batausele cand trecea pe langa bar. Fara a le adresa nici macar un cuvant, Ioana s-a trezit cu un pahar din sticla in cap. Pur si simplu i-au spart capul, scena avand loc sub ochii ingroziti ai clientilor de soi. Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns, astfel, la Spitalul de Urgenta cu capul spart, medicii fiind nevoiti sa-i radă o parte inseamnata a parului de pe scalp pentru a o putea coase. A fost nevoie de patru copci pentru a opri sangerarea. Surse apropiate conducerii Loft au declarat pentru National ca deja au fost vizionate imaginile surprinse de camerele de filmat, vazandu-se clar cum gasca de batause au calcat-o in picioare pe Ioana Boureanu, fiind surprinsa, de asemenea, si scena in care fiica fostului politician a fost lovita cu paharul in cap.

Desi a pierdut custodia de mai bine de un an, Cristi Boureanu are grija in continuare de Ioana

Contactat de National, Cristi Boureanu nu a dorit sa comenteze incidentul, spunand doar ca dupa ce Ioana isi va scoate certificatul medico-legal, vor depune o plangere penala si Justitia sa isi spuna cuvantul. Nici nu va fi un caz foarte greu pentru ca o data ce imaginile de la Loft, un local care se respecta, fiind frecventat dupa cum se stie de oameni cu staif – de la afaceristi la judecatori sau procurori – vor ajunge pe mana politistilor, dosarul va fi ca si solutionat. De asemenea, fostul politician e dispus sa ofere chiar si o recompensa pentru ca agresoarele fiicei lui sa fie identificate si gasite.

author avatar
Andrei Coman
5.075 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger