AcasăNewsExcluderea lui Chiliman, amanata de goana liberalilor dupa functii

Excluderea lui Chiliman, amanata de goana liberalilor dupa functii

In viziunea lui Crin Antonescu, primarul Andrei Chiliman (foto jos) se face vinovat de tradare

Forurile de conducere ale PNL se reunesc luni pentru prima oara in acest an. Desi sedinta urma sa se lase cu niste excluderi din partid, decizia ar putea fi amanata din cauza  bataliei pentru functiile din Executiv.

In viziunea lui Crin Antonescu, primarul Andrei Chiliman (foto jos) se face vinovat de tradare

Presedintele Crin Antonescu a intocmit deja ”rechizitoriul” primarilor Catalin Chereches si Andrei Chiliman, dupa cum sustin surse din partid. Cu toate acestea, cazul celor doi edili acuzati de tradare este posibil sa nu mai fie luat in discutie luni, conducerea PNL fiind  mult prea ocupata cu impartirea ciolanului guvernamental.

Andrei Chiliman

Mai mult, Chiliman ar putea fenta excluderea, doar pentru o scurta perioada de timp, si datorita faptului ca lui Antonescu i s-a pus mai nou pata pe liderul PNL Ilfov, Marian Petrache.  Motivul: liberalul, un  apropiat al lui Calin Popescu Tariceanu, s-a apucat sa povesteasca presei despre intentia conducerii partidului de a adera la PPE. Asa cum era de asteptat,  informatia a inflamat spiritele in PNL si i-a obligat pe liderii partidului sa transmita dezmintire dupa dezmintire.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger