AcasăNewsExclude varianta tehnocrata. Iohannis: "daca si acest guvern ar cadea..."

Exclude varianta tehnocrata. Iohannis: „daca si acest guvern ar cadea…”

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

De la Craiova, unde a participat la lansarea celui mai recent model de autoturism marca Ford, Klaus Iohannis le-a transmis social-democratilor „sa-si vada de treaba” si „sa produca rezultate”.

Iohannis, catre PSD: „Cine a castigat sa-si faca treaba, sa guverneze, sa produca rezultate”

Intrebat, printre altele, daca s-ar intampla ca si actualul Guvern sa cada – cu trimitere la situatia Executivului Grindeanu, daca ar mai nominaliza un premier de la PSD, Klaus Iohannis a dat urmatorul raspuns: „trebuie sa fim foarte seriosi aici, daca si acest guvern ar cadea, atunci cu siguranta ar trebui sa-mi pun intrebarea, la modul extrem de serios, daca PSD-ul ar mai avea capacitatea sa guverneze. Deocamdata nu suntem in aceasta situatie”.

Totodata, raspunzand unei alte intrebari din partea presei, presedintele a pus accent pe faptul ca un Guvern tehnocrat nu reprezeninta o solutie pe „termen mai lung”, subliniind ca, spre deosebire de situatia in care a fost instalat un astfel de Executiv, in speta Cabinetul Ciolos, „avem un partid care a castigat alegerile, acum n-are decat sa performeze”.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger