AcasăNewsEVZ si "bulina rosie" de presa indecenta

EVZ si „bulina rosie” de presa indecenta

Patru cetateni cu statut de alesi ai neamului au spart monotonia si tristetea gandirii din Parlament si au propus ca tabloidele sa fie marcate cu bulina rosie.

Cei patru initiatori ai proiectului, deputatii Amet Aledin (minoritati), Tudor Ciuhodaru (UNPR), Mircia Giurgiu (independent) si Petru Movila (PDL) sustin ca este nevoie ca tabloidele sa fie asimilate publicatiilor pornografice, in ceea ce priveste accesul minorilor. Cum, conform DEX-ului, tabloidul este doar un „ziar cu un format mai mic decat al celui obisnuit”, nimic altceva, fara trimiteri la  indecenta sau pudoare, e limpede ca domnii au carente grave fie la limba romana ce trebuia invatata in primii ani de scoala, fie la rascolitul dictionarelor uzuale ale limbii. Cei patru heruvimi sustin ca bulina rosie aplicata pe prima pagina ar avertiza asupra continutului indecent, nepotrivit minorilor.

Demersul lor o fi fost inspirat de „Evenimentul zilei”, publicatie de o obscenitate politica greu de imaginat, cu ass licking pe fiecare pagina. Noroc ca si-a tras bulina rosie in mot. Si nu de acum, ci chiar de la vremea infiintarii, prin ’92, cand Cristoiu gira titluri gen „Soferul primarului din Vascauti a fost prins masturbandu-se sub conducta”.

Daca ar fi sa ne luam dupa pudibonderia celor patru alesi,  promovarea pe listele electorale trebuie facuta numai cu atestat de la Poarta Raiului. Sau Parlamentul ar trebui sa fie marcat de felinarul rosu din poarta, adaugam noi. Chiar si „Historia” gurului Cristoiu ar trebui marcata cu bulina rosie, caci prea isi arata regii si reginele goliciunile prin poze.

author avatar
Andrei Coman
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger