AcasăOldZi mare pentru micul print George: Botezul fiului lui William si al...

Zi mare pentru micul print George: Botezul fiului lui William si al lui Kate Middleton

Pentru cei doi tineri parinti, ziua de miercuri este una plina de insemnatate, dar si de emotii. Micutul lor, George, va primi Sfanta Taina a Botezului, in cadrul unei ceremonii discrete, ce va avea loc chiar la capela Palatului Saint-James, resedinta oficiala a familiei regale.

Inca de acum cateva saptamani, Ducele si Ducesa de Cambrigde anuntau ca vor ca la botezul primului lor copil, pentru care nu s-a organizat o ceremonie cu fast, la Buckingham, sa asiste doar cateva rude si prieteni foarte apropiati. Printre ei, fireste, Regina Elisabeta a II-a, Printul consort Phillip, tatal lui William, printul Charles, impreuna cu sotia sa, Camilla, mandrul unchi Harry, precum si parintii, sora si fratele lui Kate – Pippa si James. Alaturi, cum altfel, de nasii bebelusului, sapte la numar, ale caror nume au fost anuntate cu doar cateva ore inaintea evenimentului de la Londra. Kate si William au ales ca, printre parintii spirituali ai primului nepot al printuluI Charles sa se numere si Zara, fata Printesei Anne.

Ceremonia crestinarii lui George Alexander Louis va fi condusa de Justin Welby, Arhiepiscopul de Canterbury. Va incepe in jurul orei 15, ora Romaniei si nu va dura mai mult de 60 de minute. Ca si nasterea micului print, botezul bebelusului regal reprezinta un eveniment foarte urmarit de intreaga suflare britanica. Kate Middleton, devenita – dupa casatoria cu printul William al Marii Britanii -Ducesa Katherine de Cambridge, a adus pe lume primul copil al familiei in urma cu trei luni.

author avatar
Cristina Stefan
976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger