AcasăOldZeci de persoane au fost ranite intr-un accident de tren, in Franta...

Zeci de persoane au fost ranite intr-un accident de tren, in Franta (VIDEO)

Calatorie de groaza pentru cele peste trei sute de pasageri aflati intr-un tren de pasageri implicat intr-un accident, marti dimineata. Mai multe vagoane au deraiat, dupa ce locomotiva a lovit un autovehicul ajuns pe sine.

Coliziunea s-a produs la o trecere la nivel cu o cale ferata, aflat in localitatea Nangis,  aflata la circa 60 de kilometri de capitala franceza. Un autotren care transporta, pe o platforma, mai multe utilaje agricole, a ajuns, din motive neclare inca, pe calea ferata, fiind lovit de trenul de pasageri care rula pe ruta Belfort-Paris.

[youtube]hP2-nV8yLSY[/youtube]

Impactul a provocat ranirea mai multor persoane si doar o minune a facut sa nu existe decese. Un oficial citat de presa franceza a anuntat ca 37 de oameni au avut de suferit de pe urma impactului, si ca starea a trei dintre ei este mai grava, restul suferind leziuni care nu sunt de natura sa le puna vietile in pericol.

Victimele au fost preluate de catre medicii de la ambulanta, mai multe salvari ajungand de urgenta la locul accidentului. Coliziunea a afectat circulatia garniturilor in zona. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs impactul.

[youtube]8Z0daaT05JU[/youtube]

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger