AcasăOldZeci de perchezitii in trei judete, urmate de 38 de audieri

Zeci de perchezitii in trei judete, urmate de 38 de audieri

In prag de Sarbatori, oamenii au pornit sa faca diverse cumparaturi, intr-o prima faza pentru masa de Craciun. Iar oamenii legii au iesit, in ultimele zile, pe teren, pentru a face controale, in vederea prevenirii si a opririi ilegalitatilor in privinta comertului cu produse specifice acestei perioade.

De aceasta data, marti, politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov si procurorii din cadrul filialei brasovene a DIICOT, sprijiniti de oameni ai legii din Tirgu Mures, dar si de jandarmi, au facut, marti dimineata, nu mai putin de 47 de perchezitii in alte doua judete, in afara Brasovului, respectiv Covasna si Tirgu Mures, din cate precizeaza IGPR.

In urma acestei actiuni menite sa destructureze o grupare de suspecti despre care politistii spun ca s-ar fi specializat in fapte de contrabanda cu produse accizabile au fost gasite si identificate o mie de litri de alcool, precum si 50.000 de tigari, toate de contrabanda.

Cercetarile nu se opresc, insa, odata cu verificarile de teren. in comunicatul reprezentantilor Politiei Romane se mai precizeaza faptul ca, odata incheiate perchezitiile, nu mai putin de 38 de persoane urmeaza sa ajunga la sediul DIICOT din Brasov, pentru audieri.

author avatar
Cristina Stefan
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger