Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Zeci de perchezitii in Constanta

Zeci de perchezitii in Constanta

Autor:

Actiune de amploare a politistilor constanteni care, miercuri dimineata, au luat la verificat mai multe adrese de pe raza judetului de la malul marii – fiind vorba atat de locuinte ale unor persoane, cat si de sedii ale unor firme.

 

JANDARMI POLITIE FANE 94 350x279 Zeci de perchezitii in Constanta Perchezitiile, 28 la numar, sunt facute intr-o cauza in care oamenii legii au suspiciuni privind posibile fapte de evaziune fiscala, drept urmare s-au facut cercetari la domiciliile si sediile unor societati comerciale ale unor constanteni banuite de astfel de ilegalitati de natura financiara.

Concret, precizeaza Criminalitatii Economice de la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Constanta , 17 persoane sunt suspectate de evaziune fiscala in domeniul prestarilor de servicii si al constructiilor. “Din primele cercetari a reiesit faptul ca, cei in cauza ar fi cauzat un prejudiciu statului roman de aproximativ 1.500.000 de euro”, mentioneaza sursa citata.

Dupa ce perchezitiile facute de catre specialistii in cercetarea infractiunilor economice din cadrul IPJ Constanta, ajutati si de politstii de la IPJ Giurgiu si Valcea, vor fi incheiate, suspectii vor fi dusi la audieri, la sediul politiei judetene constantene.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!