AcasăOldZboruri din Romania catre Bruxelles si retur, ANULATE, marti, ca urmare a...

Zboruri din Romania catre Bruxelles si retur, ANULATE, marti, ca urmare a atacurilor din capitala belgiana

(foto: euro-turism.ro)

Cele trei explozii care au zguduit inima Belgiei, rapind vietile unor oameni nevinovati, ridicand la nivelul maxim nivelul de alerta terorista in Bruxelles si perturband deopotriva traficul aerian si feroviar in acest oras, au afectat cateva curse in care ar fi urmat sa se imbarce pasageri romani.

UPDATE 2: Reprezentantii TAROM au facut noi precizari in prviinta unor zboruri care ar fi trebuie sa ajunga din Romania la Bruxelles si retur. „Avand in vedere atentatele sangeroase care au avut loc in aceasta dimineata la Bruxelles , compania TAROM comunica pasagerilor ca zborurile TAROM  OTP-BRU-OTP  (RO372, RO373, RO374 din data 22martie2016 si RO371, RO372 din 23martie) se anuleaza.

Pasagerii care detin bilete pe aceste zboruri vor fi acceptati la imbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris , Frankfurt,Munchen si Londra din 22 si 23 martie .

Vom reveni cu un alt comunicat , in masura in care vom obtine alte informatii de interes pentru pasagerii nostri”, se precizeaza intr-un comunicat al companiei mentionate.

UPDATE: Noi vesti din directia operatorului Blue Air, de aceasta data despre o cursa programata pentru 23 martie, mai exact in privinta zborului Bucuresti-Bruxelles si retur.

Va prezentam integral comunicatul de presa postat in urma cu mai putin de 10 minute pe contul de Facebook al companiei: „Avand in vedere gradul ridicat de incertitudine in privinta momentului de redeschidere a Aeroportului Bruxelles Zaventem, compania Blue Air, pentru a reduce la minim disconfortul creat de aceasta situatie de forta majora, isi anunta pasagerii care au bilete pentru zborul 0B123/124 Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti de maine, 23 martie 2016, ca acesta va fi reprogramat in cursul dupa-amiezii de maine cu urmatorul orar de zbor:

0B123 17:05 Bucuresti – 19:00 Bruxelles

0B124 19:45 Bruxelles – 23:30 Bucuresti

(toate sunt ore locale)

In acelasi timp, Blue Air asigura pasagerilor afectati de aceste schimbari reprogramarea gratuita pentru orice alt zbor operat de compania Blue Air.

Rugam pasagerii, inainte de a se deplasa la aeroport, sa verifice situatia zborurilor pe conturile de Facebook sau Twitter Blue Air, cat si pe site-urile aeroporturilor de plecare.

Ne puteti contacta pe:

– Facebook: prin intermediul unui mesaj privat

– Twitter: https://twitter.com/BlueAirWeb

– Call Center: Romania 0903 760 130, Belgia 0032 2 2177273″

–––––

Este vorba atat de curse operate de Tarom, cat si de Blue Air.

In primul caz, pe langa zborul RO 371 care a plecat in aceasta dimineata, la ora 7.20, de pe Otopeni, si a fost redirectionat spre Amsterdam, unde a si aterizat, avand la bord 83 de pasageri, din cele mai recente informatii date publicitatii de catre reprezentantii companiei, si nu 81 cum se anuntase initial, o alta cursa cu destinatia Bruxelles este afectata de aceasta situatie. „Compania TAROM informeaza ca, din cauza situatiei de criza de pe aeroportul din Bruxelles zborul TAROM RO373 cu destinatia Bruxelles, prevazut sa decoleze astazi 22 martie 2016 la ora 16.50 se anuleaza”, precizeaza reprezentantii operatorului aerian, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al companiei

(foto: euro-turism.ro)

De asemenea, tot prin intermediul unui comunicat, disponibil de aceasta data pe pagina oficiala de Facebook a operatorului low-cost Blue Air, calatorii sunt informati asupra faptului ca, urmare a atacurilor din aceasta dimineata, de la Bruxelles, zborul care ar fi trebuit sa, marti, duca pasagerii de la Bacau la Bruxelles si retur este, momentan, anulat.”Avand in vedere evolutia nefericita a evenimentelor din Bruxelles, compania Blue Air comunica pasagerilor sai ca in interesul sigurantei tuturor, zborul 0B223/224 Bacau – Bruxelles – Bacau de astazi, 22 martie 2016, este momentan anulat, pasagerii find rugati sa ne contacteze pentru a le oferi alternative in urmatoarele zile”, anunta reprezentantii Blue Air, care adauga ca „pentru moment transportul in orasul Bruxelles este complet blocat, fiind astfel in imposibilitatea de a organiza transferul pasagerilor catre alte aeroporturi”.

Va reamintim ca informatii recente prezentate de presa internationala indica faptul ca sunt cel putin 23 de decese si peste 35 de persoane ranite in urma celor trei explozii produse dimineata in Bruxelles, doua la roport, si una la metrou, intr-o statiue situata in apropierea sediului unie institutii europene.

author avatar
Cristina Stefan
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger