AcasăOldWigler, fostul consilier al lui Oprescu, si-a recunoscut faptele

Wigler, fostul consilier al lui Oprescu, si-a recunoscut faptele

Solomon Wigler

La mai bine de patru luni de cand se afla in arest preventiv, masura luata in cazul sau de instanta odata ce procurorii DNA l-au acuzat de coruptie, Solomon Wigler spera sa scape de regimul privativ de libertate, dar si sa obtina o pedeapsa mai mica din partea instantei.

Solomon Wigler

Drept urmare, dupa cum s-a aflat marti, barbatul si-a recunoscut faptele pe care anchetatorii i le imputa, cerand sa fie lasat in regim de arest la domiciliu.

Mai mult, marti, data la care magistratii Tribunalului Bucuresti au judecat un nou termen in dosarul in care fostul consilier al primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost trimis in instanta, s-a aflat, chiar de la aparatorul legal al lui Wigler, ca acesta din urma nu doar ca a admis ca e vinovat, dar a facut si doua denunturi, potrivit Romania Tv.

Va reamintim ca Wigler este acuzat ca ar fi luat mita in jur de 200.000 de euro, in vederea unor interventii privind aprobarea unor Planuri Urbanistice Zonale, pas necesar in vederea ridicarii unui numar de trei spatii comerciale.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger